2777
2789
عنوان

وای🤭😁

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلا زودههه دختر پسره اگ چیزیم باشه فلا فقط روت کراشه ب این زودیا دیوونه نمیشه باید صب کنی

ببین من خودم رفتم براشام عریبان بامادرم ایناندیدمش بعددومادمون دم مسجد پشت جایی ک مابودیم دیده بودش و احوال پرسی کرده بود گفت بودحتماحتما تواین روزا میبینمت 

فلا زودههه دختر پسره اگ چیزیم باشه فلا فقط روت کراشه ب این زودیا دیوونه نمیشه باید صب کنی

بعددومادمون مجدد زنگش زده بود امار ی دعوا بحث شده بودارش بگیره گفته یود فلانی ی چیزی تودلمه حس میکنم بدااون زنگ زدی ک فامیلی کنیم من متاهلم😑😑😑الان دقیقااچرابایداینجوربگه دومادمونم گفت بود ن بابا این چ حرفیه راجب دعوا میخام ببینم دیروز کیابودن جریان چی بوده گفته بود ای زرنگ ولی حس میکنم بخاطر چیزی ک تودلمه زنگ زدی ومتاهلم.

.چ دلیلی داره اینجوربگه یهو دومادمونم گفته بود ن بابا من کیو دارم و این چ حرفیه پسره گفت بود حتماحتما تواین روزا میبینمت

با ی خطر فرعی پیامش دادم گفت شما و گفتم اشنباه گرفتم ببخشید گفت مگه میشه اشتباه باشه ازین حرفا گفت عکس واتست جالب اخه عکس خدایی گفتم چجور گفت مقتدرانه س بعد گفتم چ جالب الان نگاه کردم شماواتس نداشتید گفت ده تاسیمکارت دارم و گفتم بچکارت میاد ولی پیجشم فالو کردم متاهل نمیزنه فقط عکس خودشه فک کنم متولد۷۲اخراسم اکانتش۷۲ بعد میخام مثلا  یمدت بگذره بنظرت چ واکنشی نشون بدم نسبت ب عکسی ک ازخودش میزاره ..با خطم ک پیام دادم فقط نوشتم شرمتده اشتباه گرفتم و گفت من خودم اشتباه نمیگیرم مگ میشع گفتم حالا ک شده نمیخام بگم من بودم اگ شمارم خواست خط اصلیم بهش میدم🤣زیربارنمیرم

با ی خطر فرعی پیامش دادم گفت شما و گفتم اشنباه گرفتم ببخشید گفت مگه میشه اشتباه باشه ازین حرفا گفت ع ...

بعدگفت دختری یاپسر هیچی ننوشتم لبخندتحویل دادم

با ی خطر فرعی پیامش دادم گفت شما و گفتم اشنباه گرفتم ببخشید گفت مگه میشه اشتباه باشه ازین حرفا گفت ع ...

واییی ریدی آبم قطه😐🍂چیکار کردیییییی

طرف قشنگگگگ خواسته بزنه تو دهنت گفته متاهلم خیلیم قشنگ شک کرده بهت

حالا تو رفتی پیام دادی بدترش کردی ک

واعیییی نکن کاری نکن فلا باید ذهنشو منحرف کنی از خودت

ذهنشو بده یه جا دیگ 

فلا ک مطمئن نیس تویی ولی کاری نکن مطمئن شه 

دیوووووونه من گفتم بزا خودش بیاد جلو

اصن بخاطر این گفته متاهلم ک تو یه حرکتی بزنی

افتادی تو دامش😂💜🪚🤦🏻‍♀️سرخود کاری نکن

یکم بچگونس ببین واقن روش کراش داری برو بش بگو چرا فقط تو عذاب بکشی

یا ناشنانس نرو پیام نده بش یا پیام دادی رک بگو روت کراشم

منم مث مال تو شد تو عروسی دیدمش فامیلمون رفته بود دایرکتش گفته بود رو کی کراش بودی گفته بود تو سحری درسته؟؟  ینی ریدددددد قشنگ فهمیده بود من بودم هرچند من نبودم ولی فهمیده بود روش کراشم فقط با یه نگاها

پسرارو اینجوری نبین بابا نگا کنی میفهمن چی تو دلته

واییی ریدی آبم قطه😐🍂چیکار کردیییییی طرف قشنگگگگ خواسته بزنه تو دهنت گفته متاهلم خیلیم قشنگ شک کرد ...

ن ن ن ب من نگفت متاهلم ببین درست متوجه نشدی دومادمون دیدش و احوال پرسی کردن بعد گفته بودفلانی حتماحتما میبینمت این روزا..دومادمونم گفت باشه انشالاازین حرفا گفت بودببخشیدگشتم نمیتونم زیادوایسم

بعددومادمون مجددزنگش زده بودراجب ی پرونده بپرسه ب دومادمون گفت ک مطمعنی میخای راجب پرونده بپرسی دومادمونم گفت بوداره گفته بود من ی چیزدیگ تودلم حرف دلم اینه میخای فامیلی کنیم یا زنم بدی دومادمونم گفته بود ن بابامن کیو دارم جز خواهرخانمم ک تادل خودش نباشه شوهرنمیکنه اونم گفته بودحالاک اینطورمنم متاهلم.بعدمن اخرشب دوسه ساعت بعدپیامش دادم بعد ب لحجه دومادمون اخرپیام نوشت اصلا مطمعنم ی درصد ب من فک نکنم شک کرده باشه

واییی ریدی آبم قطه😐🍂چیکار کردیییییی طرف قشنگگگگ خواسته بزنه تو دهنت گفته متاهلم خیلیم قشنگ شک کرد ...

ببین چراگفته متاهلم تو دامش بیفتم ک چی بشه این خفن نالوتی

نمیخام بگم روت کراشم پرو شه خودشو بگیره...ولی چن روزدیگ تولددومادمونه عکسش میزارم اینستا و تبریک تولدبفهمه خواهرخانمشم😁