2777
2789
عنوان

وای🤭😁

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 71 پست
ایشالا این بار دیگ شماره بدست بیا😎😂زیاد تابلو نکنیااا فک کنه خبریه😎بزا اون بسوزه بیاد

ببین دیشب ک رفتم فقط ی رژ زدم و ی کرم موهام زده بودم بالا حالااین طری ارایش کنم و مو ی ور کنم یکم یا ن چکارکنممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا این بار دیگ شماره بدست بیا😎😂زیاد تابلو نکنیااا فک کنه خبریه😎بزا اون بسوزه بیاد

بعدفرداهمکارا گفتن همه اماده باشن🙊🙊خداکنه ببینمش بازبرم جاقبل بشینم ک نزدیک بجای ک وامیسته خخخ

ببین دیشب ک رفتم فقط ی رژ زدم و ی کرم موهام زده بودم بالا حالااین طری ارایش کنم و مو ی ور کنم یکم یا ...

ببین اصل کاری که تییییییییر میزنه تو قلب

چشاته😎

پوستت اگ خوبه کرم زیاد نزن ک دیده بشه خیلی کم بزن

ول چشاتو یه ریمیل خوووووووووشکل بزن

رژم دیگ ب انتخاب خودت هرچی دوس داشتی ولی بازم زیاد تابلو نشه

ببین اصل کاری که تییییییییر میزنه تو قلب چشاته😎 پوستت اگ خوبه کرم زیاد نزن ک دیده بشه خیلی کم بزن ...

چشااام لعنتی چشارووووو خط چشم باریک و ی ریمل میزنم ولی لعنتی خیلی نگاه میکنه چش توچش شدنا خیلی حال میده..‌بنظرت این لعنتی میادجلو😁

بعدفرداهمکارا گفتن همه اماده باشن🙊🙊خداکنه ببینمش بازبرم جاقبل بشینم ک نزدیک بجای ک وامیسته خخخ

😂😎کیف میکنم با حسو حالت

منم یه مدت دیگ عروسی داریم کراشمو میبینم از الان فک میکنم کجا وایسم چیکار کنم چن ثانیه نگاش کنم😂❌🍂

چشااام لعنتی چشارووووو خط چشم باریک و ی ریمل میزنم ولی لعنتی خیلی نگاه میکنه چش توچش شدنا خیلی حال م ...

میاد... نیومد هم ب اومدنش میاریم😂😂مگ دست خودشههه مارو تا پنج صب سرگرم میکنه تو نی نی سایت بعد میخاد نیاد جلوووو

⚰️🪚

😂😎کیف میکنم با حسو حالت منم یه مدت دیگ عروسی داریم کراشمو میبینم از الان فک میکنم کجا وایسم چیکار ...

لعنتی خیلی خوبه وقتی چشم توچشم شی باهاش بعد یجوری ی لبخندریزمیزنه خدایازن نداشته باشه نصف عمرم برفنابره🤣🤣

میاد... نیومد هم ب اومدنش میاریم😂😂مگ دست خودشههه مارو تا پنج صب سرگرم میکنه تو نی نی سایت بعد میخا ...

خب چججججججوووووری لعنتی چجوری میدونی میخام چکارکنم اگ کاری نکرد میخام مثلافالوش کنم اونم صددرصدفالومیکنه بعداستوری راجب دومادمون بزارم تگش کنم ک بدونه خواهرخانم اونم کم کم ب حرف بیاد خخخخ نظرت؟دومادمونوتگ کنم منظورمه

خب چججججججوووووری لعنتی چجوری میدونی میخام چکارکنم اگ کاری نکرد میخام مثلافالوش کنم اونم صددرصدفالوم ...

نه ببین زیاد جلووو نروووو میدونو برات خالی میذاره توام هی میری جلو اونم زحمتی ب خودش نمیدهههه تورو هم بدست میاره

عجله نکن فلا بزا ببین فردا شب چی میشه

نه ببین زیاد جلووو نروووو میدونو برات خالی میذاره توام هی میری جلو اونم زحمتی ب خودش نمیدهههه تورو ه ...

خب مطمعنم فردام تواوج شلوغی بازهی اون نگاه من نگاه اون نگاه من نگاه🥺🥺🥺