2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا ۱۱۴ تا یعنی ۱ میلیارد مفته واقعا خونه هم نمیشه خرید اگر خونه داره بگو ۳ دونگ خونه با ۵۰ ...

منم همینو میگم اما خانواده طرف میگن خیلی زیاده اگه نتونه بپردازه میره زندان

الان هیچ کس رو به خاطر مهریه زندان نمی اندازن به اندازه توانش ازش می گیرن

مورد هم مورد مناسبیه یعنی با طرف تفاهم زیادی داریم اما با خانوادش نمیدونم ...

من از مهریه کم هم می ترسم آدم از آینده که خبر نداره

منم همینو میگم اما خانواده طرف میگن خیلی زیاده اگه نتونه بپردازه میره زندان الان هیچ کس رو به خاطر ...

خودش چی میگه؟

ببین اولا خودت درباره مسایل مالی با خانواده اش بحث نکن بزار پدر و مادرت بگن. 

دوما ۱۱۴ تا همونطور که گفتم اصلااا زیاد نیس ۱ میلیارد واقعا پولی نیس که نشه داد

سوما اگر خونه داره ۳ دونگ خونه را حتما بگیر حالا سکه ها را ۴۰ تا بزار چون نقد نمیشه ولی خونه نقد تو دستته.

چهارم اینکه زندانم اصلااااا نمیدازن از بعد اقای رییسی گفتن فقط تقسیط کنید بهانه الکی میارن 

و مکته اخر فکر روز بارونی از الان بکن اگر یک درصد جدا بشی هیچییی نداری 

خونه اخر اخرش ۱۰۰ تا 

مهریه ای ک بتونه بده.....

من زیاد از اوضاع مالیشون مطلع نیستم فقط میدونم خانواده خوبین به خاطر همین نمیدونستم چی بگم

قدیما یه بخشی از خونه رو به نام طرف میزدن معمولی و مرسوم بود هنوزم هست

الان هر چی فکر می کنم خونه های الان همشون میلیاردی ارزش دارن حتی یک سوم یک خونه فکر نمی کنم کمتر از یک میلیارد باشه به خاطر همین صدتا سکه فکر می کنم به اندازه یک سوم یک خونه ارزش داشته باشه