2777
2789
من زیاد از اوضاع مالیشون مطلع نیستم فقط میدونم خانواده خوبین به خاطر همین نمیدونستم چی بگم قدیما یه ...

اگر میتونه ملک بنام بزنه چه بهتر....ولی روی سکه زیاد حساب نکن....واقعا هم ب این آسونی نمیشه گرفتش

خودش چی میگه؟ ببین اولا خودت درباره مسایل مالی با خانواده اش بحث نکن بزار پدر و مادرت بگن.  د ...

با خودش درباره مهریه حرف نزدم من گفتم زندگی ساده ای رو دوست دارم و واقعا هم همین طور هست من کلا ساده می گردم و اون شخص هم همین طور هیچ کس رو تا این اندازه از نظر اخلاق و فرهنگ شبیه به خودم ندیده بودم تا الان

اما مهریه قضیش با ساده زیستی فرق داره بحث سر پاشیدن یک زندگی و دختر بیشتر از همه ضرر می کنه

من خودم چیزی نگفتم مادرم از جانب من گفت  

جوریم خانواده پسر از حرف مادرم تعجب کردن فکر کردم چیز خیلی بدی گفتیم به خاطر همین گفتم از بچه های این جا بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته باید فکر دیگه ای بکنم

من اگه بهت بگم مهریه ندارم چی میگی؟؟؟ببین تکلیفت باید با خودت مشخص باشه...اگر واقعا مهریه برات مهمه و اینکه اگر خدایی نکرده بعد از هم پاشیدن متضرر نشی حتما همین اول نقدش کن...ب امید سکه نباش چون این دادگاهها و ثابت کردن توان پرداخت روح و روانتو بهم میریزه.....اگرم اونقدر برات مهم نیست و میخوای فقط یه چیزی بنویسی و محکم کاری کنی و بخاطر حرف فامیله...بریز دور....توی زندگی مهریه نه ارزشتو میبره بالا نه احترامتو....مهم ذات طرفه

من اگه بهت بگم مهریه ندارم چی میگی؟؟؟ببین تکلیفت باید با خودت مشخص باشه...اگر واقعا مهریه برات مهمه ...

واقعا؟

حتما به طرف مقابلتون اعتماد کامل داشتین

من چون می ترسم مهریه برام مهم شده اگه کاملا به طرف مقابل اعتماد داشته باشم حاضرم اصلا هیچی نگیرم 

من خودم هر چی نشستم فکر کردم دیدم این بهترین موردی بوده که تا به حال باهاش رو به رو شدم

من دنبال عقاید خاصی بودم که خانوادم بارها می گفتن بیخیال شو دیگه نمی تونی تو این دوره زمونه کسی رو پیدا کنی که این شکلی باشه

اما این شخص دقیقا همون شخصیه که من می خوام یه سری مشکلات هم هست اما خوبی هاش خیلی بیشتره

اما همه اینا ظاهرا این طور به نظر میاد من مدت زیادی نیست که می شناسمش به خاطر همین می ترسیدم 

با خودم می گفتم مهریه یکم بیشتر باشه اگه فایده ای نداشته باشه ضرر هم نداره 

می خواستم با چندتا بزرگتر مشورت کنم ببینم چی میگن اما فعلا که تو عزاداری ها هستیم گفتم راجع به این چیزا بعدا اقدام می کنم 

من اگه بهت بگم مهریه ندارم چی میگی؟؟؟ببین تکلیفت باید با خودت مشخص باشه...اگر واقعا مهریه برات مهمه ...

میشه بپرسم چرا ندارین اگه دوست داشتین جواب بدین

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜