2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
بمیرم برات گلم  دارم می خونم اخر نظر میدم

خدانکن عزیز

ممنون

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@dokhymacani

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

نازی بمیرم برات 🥺

ایشالا خدا به خودت و زندگیت و روح داییت ارامش بده

منم داییم جوون مرگ شد بیست سالش بود خاکش کردن

من خوب درکت میکنم 🥺🥲

تو هم نمیخواد ارزوی مرگ کنی من هفته دیگه دارم میرم مشهد برات دخیل میبندم ایشالا به حق همون امام غریب همه چی درست بشه 

جیگرم برات کباب شد چقد سختی کشیدی 

الان بگم شاید باورت نشه ولی از جلوی چشمم کنار نمیری همش تو فکرمی🧡🥺🥲

@شاددلخون    

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻
نازی بمیرم برات 🥺 ایشالا خدا به خودت و زندگیت و روح داییت ارامش بده منم داییم جوون مرگ شد بیست سا ...

خدانکن عزیزم

ممنون گلم ان‌شاءالله و همیچنین

اخی چ بد خدا رحمتش کنه

ممنون گلم ان‌شاءالله الهی خدا حاجت دل تورو هم بدا و مادرتو برات حفظ کنه

اره خیلی اذیت شدم با اینکه هنوز کلی چیزا مونده که تایپشون نکردم الان واسه همینه همش میخوام رابطم با عشقم درست بشه چون تنها امیدم اونه از خدا فقط میخوام خوشبختیمو کنار اون رقم بزنه بزاره کنارش ارامش داشته باشم نمیخوام زوری بهم برسیم و خوشبخت نباشیم نه خدا ک بزرگه الهی کاری کنه زندگیمون کنار هم سراسر خوشی و ارامش باشه

قربونت مهربونم از بس دلت صاف و دریاییه 

خدانکن عزیزم ممنون گلم ان‌شاءالله و همیچنین اخی چ بد خدا رحمتش کنه ممنون گلم ان‌شاءالله الهی خدا ...

دورت بگردم امیدوارم انقدر خوشبخت بشی که این روزا یادت بره🥺😘❤

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻
دورت بگردم امیدوارم انقدر خوشبخت بشی که این روزا یادت بره🥺😘❤

خدانکن

ممنون گلم ان‌شاءالله توم هرطور دلت میخواد خوشبخت بشی و سایه مادرت از سرت کم نشه 

[QUOTE=248223672]خدانکن ممنون گلم ان‌شاءالله توم هرطور دلت میخواد خوشبخت بشی و سایه مادرت از سرت کم نشه [/Qنوشتی منو لایک کن

خانم هستم ....هرچی زدم نشد نتونستم وارد سایت بشم اینو زدم یهو اومد😂😐
[QUOTE=248223672]خدانکن ممنون گلم ان‌شاءالله توم هرطور دلت میخواد خوشبخت بشی و سایه مادرت از سرت کم ...

چشم گلم همرو لایک و تگ میکنم ک بیاین

یکی منو بلایکه

خودپ میلایکم اگ گذاشتم

ممنون از اونایی ک میخونن و لایک میکنن اگ اینقدر خاطر خواه داره داستانم قول میدم ادامشو بزارم

منم لایک کن هروقت گذاشتی بقیش روعزیزم

چشم گلم حتما ممنونم ک وقت گذاشتی برای خوندنش 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز