2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
قید این پسرو میزنم قید زندگیمم میزنم هیچی نمیخوام دیگه خستم از تلاش قرار بود چیزی درس بشه تو این ۱۸ ...

عزیزم قصدم ناراحت کردنت نبود هیچکس نمیتونه حالتو خوب کن جز خودت تا نخوای هیچی درست نمیشه خودتو وابسته هیچ کس نکن

عزیزم قصدم ناراحت کردنت نبود هیچکس نمیتونه حالتو خوب کن جز خودت تا نخوای هیچی درست نمیشه خودتو وابست ...

نمیتونم بخدا نمیتونمممممم امشب فک میکنم قرص بخورم یا تیغ بزنم همه فکرم شده مرگ چطوری حالمو خوب کنم بخدا دیگه ب هیجی امید ندارم😭😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه دختر خوب تو قویتر از این حرفا باید باشی 

کاش میشد خستم تو چت دوستام ی جوری رفتار میکنم اما دلم ی جور دیگس فق میتونم اینجا حرف بزنم چون ن کسی ب مامانن میگ ن کسی وقتی دیدم بهم تیکه میندازه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
حالا اگ کسی سوالی چیزی داره در خدمتم ولی بچه ها من به عشقش شک ندارم درسته رفتارای الانش اشتباهه ...

برات بهترینا رو آرزومندم عزیرم 

به قلمت و عشق پاکت تبریک میگم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

برات بهترینا رو آرزومندم عزیرم  به قلمت و عشق پاکت تبریک میگم

ممنون از کلام و سخن زیباتون

ان‌شاءالله بهتدین ها سهم دلتون

عزیزم داستانتو خوندم.متاسفم برای درد و رنجی که توی سن کم کشیدی و من مقصر اصلی رو پدرومادرت میدونم که نتونستن بهت عشق و محبت بدن که شما بیرون خونه دنبالش نباشی که تا این حد دل شسته و داغون بشی... و در مورد سید هم بگم اگر قلیون میکشه کع اصلا مهم نیست راه بیا و باهاش  نجنگ وقتی بجنگی بیشتر پنهون میکنه اگر میبینی عوض شده خب طبیعی ۵سال پیش یه بسربچه بوده و الان یه جوونه که خیلی چیزارو میبینه و تجربه میکنه..زندگی و مسائلشو انقدر سخت نگیر همه جی به وقتش اتفاق میوفته خوب یا بد. راستی مدل داستان نویسیتم قشنگ بود دوست داشتم آفرین💜

عزیزم داستانتو خوندم.متاسفم برای درد و رنجی که توی سن کم کشیدی و من مقصر اصلی رو پدرومادرت میدونم که ...

ممنون از نظر خوشگلت گلم

قلیون و بی تی رو الحمدالله ترک کرده گفت نمیکشم تا وقتی ک تو بیای و اجازه بدی منم گفتم بعد ازدواجمون تو جمع خودمون تفریحی مشکلی نیست

الحمدالله الان بد نیستیم اما خودم افسردگی بد کرفتم دچار وسواس فکری شدم

اره و همچنان مامان بابام مقصر هستن چون توانایی کمک کردن دارن اما چون لج کردن مخالفن با ازدواجمون

سلام عزیزم خوبی؟چیکار کردی؟عشقت رو دیدی؟

سلام ن بابا

از دستش عصبانیم

شنیدم اینستا داره ولی قبلا ک من ازش پرسیدم گفت ندارم دیشب قرار بود مامانش باهاش حرف بزنه ب مامانش گفته بود دروعه ندارم اما ی استوری از اکانت قبلیش دقیقا مطابق با حرفای خودش من دیدم گذاشته

خیلی بهم ریختم 

دیگه دست از تلاش واسه این زندگی نکبت بار برداشتم

فعلا حدودا ۱۰ روزه دارم با سردردای شدیدم میسازم

شاید خدا بخواد و سرطان باشه اون یکم ب خودش بیاد

وگرنه ک الان این رفیقاش پنبه گذاشتن تو گوشش ک نفهمه هیچیو 

دیگه ب مامانش گفتم من کاریش ندارم خودش بخواد میاد سمتم اعتمادمو جلب میکنه دوباره

مطمئنم وقتی سرش ب سنگ بخوره برمیگرده اما شاید من تا اونموقع این حساس پاکو تو خودم خفه کرده باشم و داستان عشقم ماهم ی جایی همینجاها تموم بشه

دعا کنید واقعا دلم نمیخواد اینطوری عشقمون تموم بشه من هنوزم ی اهنگ ک گوش میدم اگ شاد باشه به مراسم نامزدی و عقدمون فکر میکنم بدون اون نمیتونم🙃

سلام ن بابا از دستش عصبانیم شنیدم اینستا داره ولی قبلا ک من ازش پرسیدم گفت ندارم دیشب قرار بود مام ...

عزیزم باید قوی باشی سعی کن توی این مدت خودتو بسازی و به قوی بودن خودت فکر کن به اینکه چقدر میتونی پیشرفت کنی چقدر جایگاهت میتونه والا باشه و از خدا بخواه بخاطر اینکه هیچ وقت عشقت از روی هوس نبوده خودش بهت کمک کنه به خدا نزدیک شو اون عشق واقعیه اون تنهات نمیزاره یادت باشه خدا گفته پس از هر سختی آسونیه و شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم
عزیزم باید قوی باشی سعی کن توی این مدت خودتو بسازی و به قوی بودن خودت فکر کن به اینکه چقدر میتونی پی ...

ممنون امیدوارم

من تلاشمو میکنم اما کاش اخرش اونی بشه ک دلم میخواد کاش بتونم ب عشقم برسم زندگی کنار کسی ک ۵ سال اینطوری عاشقش بودی خیلی لذت بخشه خیلی

یاد خودم افتادم😢

چرا اخه انقد بدبختم چرا

هرچی میخوام حس کنم قوی هسم هرچی میخوام بدون اون راحت ادامه بدم یهو خدا ی بلایی سرم میاره بفهمم بدون اون نفسم نمیتونم بکشم😭😭😭

چرا اخه انقد بدبختم چرا هرچی میخوام حس کنم قوی هسم هرچی میخوام بدون اون راحت ادامه بدم یهو خدا ی ...

منم مث تو بودم ولی الان خیلی بهترم مشاوره میرم ...ولی خودت باید به خودت کمک کنی فقط خودت میتونی 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .