2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
نازنین ۷ سالش شد مدرسه میرفت اجتماعی و خوب بود همه تعریف هوش و درسشو میکردن بعد مدرسه تو محل کار مام ...

ممد مرد 🥺

تمام موهای دستم سیخ شدن رژه نظامی میرن 🥺🥺

تعلیقی سابق Sariiii80 ادب نشانهِ ترس نیست 🤍🌵
اگ بتونم باهاش حرف بزنم ک خوبه تا وقتی من بودم و گوشی داشت پاشو از خونه بیرون نمیزاشت همش باید باهاش ...

ااون پسر عموت چند سالشه الان؟چرا باز نزدیکش میشی؟

اینقدر که برای شما دوتا کردن برای خودم و عشقم دعا نکردم😭♥خدا به دلت صبر بده اگه مشکلی داشتی تاپیک بزن تگ کن در خدمتیم گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااون پسر عموت چند سالشه الان؟چرا باز نزدیکش میشی؟ اینقدر که برای شما دوتا کردن برای خودم و عشقم دعا ...

نمیدونم ۲۷ حتما چاره ای ندارم تنها کسیه ک میتونه کمکم کن اگ بخوام از یکی دیگه کمک بگیرم امکان داره یه جا حرفمو بزنه اما این پسر عمومه جایی حرفمو نمیزنه چون ابروی من ابروی عموشه

مممنون از زبون خیرت و دل پاکت الهی تو و عزیزت هم بهم برسید و مشکلاتتون حل بشه

چشم گلم فعلا خدا بخواد دیشب یکم باهاش حرف زدم گفت یه حمله عصبی داشته😔 گفتم بیاد پیشم مامانش گفت از دکترش میپرسم ولی دکترش گفته چون راه دوره خطرناکه احتمال تشنج هست

روانپزشکش هم گفته سر گوشی نباشه واسه همین پیام نمیده 

هف همش کارم شده حرص و جوش و فکر و خیال بی خود

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
ممد مرد 🥺 تمام موهای دستم سیخ شدن رژه نظامی میرن 🥺🥺

بله من الان ۱۰ ساله دلتنگ اغوششم و حیف ک جای اغوش گرمش سنگ قبر سردشو باید بغل کنم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
نمیدونم ۲۷ حتما چاره ای ندارم تنها کسیه ک میتونه کمکم کن اگ بخوام از یکی دیگه کمک بگیرم امکان داره ی ...

نترس اول خدا دوم بسپرش به امام حسین سوم دعای ما نی نی سایتی ها رد خور نداره حتما میگیره مطمئنم آیندت روشنه نازی جون

نترس اول خدا دوم بسپرش به امام حسین سوم دعای ما نی نی سایتی ها رد خور نداره حتما میگیره مطمئنم آیندت ...

ممنون گلم ان‌شاءالله با دعای شما عزیزان

الهی توم خوشبخت بشی لحظاتت سر شار از شادی

هر کی تو زندگیش سختی هایی کشیده ک از نظر خودش بدترین بودن.حتی اونایی ک لای پر قو بزرگ شدن میگن ما از زندگی راضی نیستمو دارم زجر میکشم و اینا

تو عاشقی نه ولی تو خیانت دزدن خوووووووووب درکت میکنم 

اینکه قهرمان بچگیت یهو بشه دیو دوسر خییییییییلی بده وقتی ک تو عالم بچگی وقتی ک هنوز ب بلوغ فکری و عقلی نرسیدی یچیز خیلی ناخوشایند تجربه کنی.وقتی بزرگ میشی و میفهمی تمام آرزوهات آوار شدن روسرت بجای اینکه پله باشن و تو ازشون بالا بری میبینی برعکس شده و تو افتادی ته چاه عمیق

عزیز دلم عالی نوشتی و من باهر پارتی ک گذاشتی گریه کردم. نمیدانم ج بگویم جز این و خدا درهمه ...

ممنون از حرفای قشنگت گلم الهی خدا بهترین هارو واست رقم بزنه 

هر کی تو زندگیش سختی هایی کشیده ک از نظر خودش بدترین بودن.حتی اونایی ک لای پر قو بزرگ شدن میگن ما از ...

قربونت بشم خیلی بده منم از نظر مامان بابام تو پر قو بزرگ شدم اما هیشکی خبر از دلم نداره اینجا حرفامو زدم ک غریبم

و ی چی دیگه برات متاسفم ک بیوگرافیت دعا واسه اما زمان هست اما کسی رو که سید اولاد پیغمبره و احترامش ...

عزیزم داستانو تا اینجا خوندم که امید وارم واقعیت نداشته باشه که اگه داشته باشه شما خیلی دختر مظلوم وبی پناه هستی که کمبوداتو تو این پسر پیدا کردی این پسر لیاقتت رو نداره من که حاضر نیستم با همچین ادمی زندگی کنم شما خیلی خامین به حرف خانوادت کوش بده مطمین باش اونا صلاتو میخوان موندن با این پسر همش استرس و نگرانی واینده نامعلوم داره

ن مادرش اصلا خبر نداشت من ک بهش گفتم گفت پسر من اینطوری نیست گفتم شما لباساشو بو بکشید گفت همش عطر د ...

دختر خوب تومیتونی زندگی خوبی واینده روشنی داشته باشی دنبال دعا نباش که اون چند کلمه باهات حرف بزنه من شمارو نمیشناسم ولی از خدا میخوام سرعقل بیای قدر خودتو بیستر بدونی بچسب به درست این پسر رو فراموش کن که اینده ای توش نیست

عزیزم داستانو تا اینجا خوندم که امید وارم واقعیت نداشته باشه که اگه داشته باشه شما خیلی دختر مظلوم و ...

کاش بمیرم انقد این حرفارو شنیدم با خودم فکر و حیال کردم ک انگار امشب دلم میخواد باز مامان بابام بخوابن قرص بخورم :)

دختر خوب تومیتونی زندگی خوبی واینده روشنی داشته باشی دنبال دعا نباش که اون چند کلمه باهات حرف بزنه م ...

قید این پسرو میزنم قید زندگیمم میزنم هیچی نمیخوام دیگه خستم از تلاش قرار بود چیزی درس بشه تو این ۱۸ سال سنم شده بود ن هر روز بدتر دیروز