2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست

عزیزم اون کسلی وافسردگی وبیماریش بخاطر ترک بی تی هستش توی دوره حساسی هست باید بره دوره های کنگره ترکش تابتونه راحتتر کنارش بذاره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم اون کسلی وافسردگی وبیماریش بخاطر ترک بی تی هستش توی دوره حساسی هست باید بره دوره های کنگره ترک ...

مادرشم همینو گفت ک به خاطر ایناست ولی دکتر گفته بود معدش حساسه محرم اذیت شده

نمیدونم والا این کنگره ینی چی؟ اخه فک نکنم خیلی مصرف میکرده ها شاید دوماه باشه سمت این چیزا رفته باشه اونم حتما گه گاهی

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفتم شاید بهتر باشه تو تاپیک خودت نظر بدم عزیزم ((:

خیلی اتفاق های تلخ و ناخواسته ای تو زندگیت افتاده که تو توی اونا نقشی نداشتی مثل مرگ عزیزانت ، تعرض و ... ولی اینا هیچ کدوم دلیل خوبی واسه جا زدن کم آوردن نیست ، داغ عزیز تو بچگی خیلی سخته چون اون موقع نتونستی عزاداری کنی براش تا ابد باهات میمونه منم تجربش کردم با اینکه پونزده سال می‌گذره ولی هنوزم که بهش فکر میکنم یا دارم می‌نویسم گریم میگیره ولی تنها راهش کنار اومدن و قبول کردنشه 

این عشق و عاشقی رو با کمال احترام من حس می‌کنم از کمبود محبت از طرف خانوادت بوده اونم دقیقاً تو نوجوونی و اوج ترشح هورمون ها اینا اقتضای این سنه منم یه دوره درگیرش بودم ولی خودم رو خیلی زود کشیدم بیرون از ماجرا ها ، تو این سن تو فقط پ فقط باید به درس آینده شغلیت فکر کنی و بفهمی « ما خودمون برای خودمون کافی هستیم ((: چیزی که خودمم تازگی ها بهش رسیدم و باعث شد از افسردگی و طلب محبت از بقیه خودم رو بیرون بکشم ، 

امیدوارم اگه این عشق به صلاحته بهش برسی ولی بدون هییییچ کس و هیچ چیزی ارزش نداره چشای قشنگت رو به خاطرش اشکی کنی

من حس می‌کنم خیلی از مسائل رو خودت برای خودت ب بزرگش کردی از همون بچگی ، اگه فوت داییت برای شما سخت بوده برای مادرت وحشتناک بوده اونم با اون اوضاع جسمی اونها ، در مورد عشقت هم همینطور شما خودت رو بذار جای پدر مادرت نمیخوای بچت با کسی ازدواج کنه که شغل ‌‌و تحصیلات مدنظرت و بالایی داشته باشه ؟؟, خیلی وقتا این گنده کردن ماجرا ها واسه خودمون باعث افسردگی میشه ، ورزش و تحرک هم خیلی تأثیر خوبی واسه رفع افسردگی داره ...

گفتم شاید بهتر باشه تو تاپیک خودت نظر بدم عزیزم ((: خیلی اتفاق های تلخ و ناخواسته ای تو زندگیت ا ...

ممنون از نظر محترمانت مرسی ک وقت گذاشتی و نظر دادی ان‌شاءالله ک خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه 

خیلی هاش درسته اما الان دعا میکنم ان‌شاءالله صلاح خدا با چیزی ک دلم میخواد یکی باشه

بازم متشکر 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
ببخشید که طولانی شد ❤️  شاید خیلی از حرفام باب دلت نبود و خوشت نیومده ولی سعی کردم منطقی بگم ت ...

ن اشکالی نداره تاپیک زدم ک نظر بقیرو هم بدونم و تجربه دیگران رو سر مشق خودم قرار بدم 

به هرحال ممنون ک شرکت کردی و نظر دادی

خیلییی غم انگیز بود💔🙂

عزیزم امیدتو ازدست نده انشاالله مرسی بهش✨🌺

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
عزیزم ب نظرم دوتاتون نیاز ب مشاوره دارین

اهوم موافقم اما روم نمیشه ب مامانم بگم 

امیدوارم خوشحال و خوشبخت بشی ❤️

متشکر همچنین

خیلییی غم انگیز بود💔🙂 عزیزم امیدتو ازدست نده انشاالله مرسی بهش✨🌺

ممنون از نگاه گرم شما عزیزان ان‌شاءالله ک با دعای سما خدا به منم نگاه کنه و بهش برسن

عزیزم الهی که خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه

با توجه به تجربیاتم و شرایط زندگیم میتونم بهت بگم ایشون افسردگی های ترک موادمخدر رو دارن و فقط و فقط اول خدا دوم خودش و سوم همدردهاش میتونن کمکش کنن

ایشون باید برن جلسات Na و یا کنگره ی ۶۰ تا درمان بشن

من کاری به دوس داشتن یا نداشتن ندارم اما علت رفتارهای ایشون این مسئله هستش و در کمال تاسف باید بگم ۹۹ درصد مادرش خبر داشته که پسرش مشکل اعتیادی داره و شما رو جلو انداخته که باعث ترک کردن پسرش بشی و در واقع شما رو جایگزین پیدا کرده و باعث آسیب رسوندن به شما شده و البته این کارشون طبیعیه از دیدگاه یه خانواده ی درگیر با مصرف مواد

عزیزدلم اگر میخای کمک کنی به رابطه تون توی گوگل سرچ کن جلسات خانواده های معتادان گمنام شهرتون رو

برو جلسه خودت اول تا سهم اشتباهات رو پیدا کنی

مادرشو ببر تا ایشونم روشن بشن

بعد دوتایی بهش کمک کنید

قطعا خدای مهربون هم قدم هستن باهات

عزیزم الهی که خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه با توجه به تجربیاتم و شرایط زندگیم میتونم بهت بگم ای ...

ن مادرش اصلا خبر نداشت من ک بهش گفتم گفت پسر من اینطوری نیست گفتم شما لباساشو بو بکشید گفت همش عطر داره ولی انقد احمق نیست بیچاره مادرش بدتر من بود گفت اگه این کارو کرده من دیگه کارش ندارم من این وسط مادرشم اروم میکردم

الانم ب همه و مادرش گفته من گوشی نمیخرم چون وقت کنکورشه مامان باباش میخوان رتبه خوب بیاره من اگ گوشی داشته باشم هواسش پرت من میشه بزارید درسشو بخونه این یک سالو ک مامان باباش نگن تو نزاشتی و باز مخالفت کنن برا ازدواج

.اما خب من این وسط دارم داغون میشم فکر و خیال نمیزاره درس بخونم دعا کنید بتونم باهاش حرف بزنم کوتاه بیاد 

عزیزم الهی که خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه با توجه به تجربیاتم و شرایط زندگیم میتونم بهت بگم ای ...

بعدم دقیقا دو روز قبل اینکه من مامانشو در جریان بزارم مادرش اینا گفتن بهتره باهم چت نکنید و مامانش میخواست دیکه گوشیش نده اینارو ک من بهش گفتم گفت والا من ک از پسش بر نمیام شما ببینید میتونید کمکش کنید 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز