2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
آره عزیزم حتما تکلیفت رو باهاش روشن کن.تو دنیای امروز دروغ و دورویی خیلی زیاد شده.خدایی نکرده نری تو ...

از همیناهم نگرانم نمیخوام منی ک انقدر خیانت دیدم تو زندگی خودمم خیانت ببینم مرگو ترجیح میدم ب زندگی کنار ی همچین ادمی هرجقدر ان دوسش داشته باشم بازم با این اخلاقا ارامش ندارم

واسم دعا کنید بتونم جدی باهاش حرف بزنم و نتیجه دلخواهمو ببینم دعا کنید خدا کمک کنه راه قبلو پیش بگیره و منم رنگ ارامشو ببینم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اون دیگه اون ادم سابق نمیشه دلیل دارم که میگم حسمم بهم میگه این سید ساب ...

تروخدا اینطوری نگید من طاقت ندارم امیدمو نا امید نکنید شاید خدا به دل من ک هیچی ب دل مادرش رحم کنه بخدا حق من و مامانش نیست ما داریم براش از جون مایه میزاریم تا راه اشتباهشو درست کنه خودش تو چت گفت دیگه اشتباه نمیکنه به من قول داد😭😭😭

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم واقعا خودت بهتر میدونی عزیزم...انشالله هرچی ب صلاحته همون بشه ولی حسم نسبت بهش خوب نیست.ب نظ ...

هعی خدا😭

از همیناهم نگرانم نمیخوام منی ک انقدر خیانت دیدم تو زندگی خودمم خیانت ببینم مرگو ترجیح میدم ب زندگی ...

انشالله هرچی ب صلاحته فقط قوی باش و سراغ تیغ و خود زنی نرو😏ب خاطر پسر مردم اون بره کیف کنه تو بری تیغ بزنی

تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...
انشالله عزیزم نگران نباش این نشد یکی دیگه بره درک سیدی شم بره بخوره راست تو فرق سرش

نمیتونم دیگه واقعا نمیخوام ب چیزی تظاهر کنم اما این اخرین امیدمه نا امید بشه منم مردم

انشالله هرچی ب صلاحته فقط قوی باش و سراغ تیغ و خود زنی نرو😏ب خاطر پسر مردم اون بره کیف کنه تو بری ت ...

این سری واقعا میمیرم خود زنی نمیکنم خود زنی واسه اروم گرفتنم بود اما من دیگه با خود زنی هم اروم نمیشم فق مرگ

الهی عزیزم چی کشیدی😔

واقعا خیلی سختمه الانم دارم میکشم بلاتکلیفی و شک خیلی بده خیلی

امیدوارم به هرچی صلاحت هست برسی داستانو خوندم انشاالله که راه درست زندگیتو پیدا کنی

ممنون از امید دادنت ان‌شاءالله ک واسه خودتم بهترین ها رقم بخوره

سلام من داستان زندگیتون رو تا اینجا خوندم❤️ نمیدونم چی بگم واقعا حرفی برای گفتن ندارم😔 شاید من یک درصد از دردهایی که شما کشیدی رو هم نتونم تحمل کنم😢  ولی لطفا هر اتفاقیم افتاد به خودکشی و خودزنی فکر نکن😔🤦‍♀️ باور کن خدا بهتر میدونه چی برامون خوبه چی بد. به وقتشم بهترینا رو جلو راهمون قرار میده❤️🥲 براتون دعا میکنم❤️ امیدوارم بهترین ها در کوتاه ترین زمان ممکن براتون اتفاق بیوفته❤️ منتظر ادامه داستانتون هستم❤️

سلام من داستان زندگیتون رو تا اینجا خوندم❤️ نمیدونم چی بگم واقعا حرفی برای گفتن ندارم😔 شاید من یک د ...

ممنون از همراهیت و وقتی ک برای داستان زندگی من گذاشتی 

سرت بالا باشه گلم

ان‌شاءالله که خیره

من دیگه خودمو سپردم ب خدا یا ارامش کنار اونی ک میخوام یا ارامش مرگ توانایی انتخاب هیچ راه سومی رو ندارم چون دیگه نایی برای زندگی کردن ندارم فقط امیدوارم خدا برام معجزه کنه و منو  از این شک و دلشوره و بلاتکلیفی نجات بده

خوشی و ارامش مهمون همیشگی دل مهربونت

ممنون از همراهیت و وقتی ک برای داستان زندگی من گذاشتی  سرت بالا باشه گلم ان‌شاءالله که خیره ...

انشالله یه روز در مورد روزای خوبت تاپیک بزنی و همون معجزه ای که میخواستی برات اتفاق بیوفته🥲❤️ مارو بی خبر نذار❤️

انشالله یه روز در مورد روزای خوبت تاپیک بزنی و همون معجزه ای که میخواستی برات اتفاق بیوفته🥲❤️ مارو ...

چشم ان‌شاءالله

دلم مبخواد فردا بگم بیاد ببینمش دعا کنید بشه باهاش حرف بزنم بیام بهتون خبرای خوش بدم 

الان پیام دادم واسه مامانش ک اگه میشه شب بهش بگه برام پیام بده حرف بزنیم کارش دارم

بعضیا میگن نمیخوادت اما چتاش هست مگ میشه انقد عاشق باشه؟

من از چشماش میفهمم دوستم داره بخدا چشماش دروغ نمیگه😔

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز