2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اولا که حتمااا خودت برو روانشناس چون سالم نیست روح و روانت... دوما اینقد با اب و تاب تعریف نکن ...

منم با این دوستمون موافقم عزیزم.متاسفانه فکر میکنم سبحان عاشقت نبوده و فقط چون اجازه میدادی بیاد خونه تون و راحت ببوستت تورو کنار نمیزاشته مگ میشه ی پسر جوون گوشی نداشته باشه آخه..لااقل مال مامانش رو میزاشته پیشش وقتیم دوتا پی میداد میگفت گوشیه مامانم خاموش شد دروغ بوده...هنوز سنت خیلی کمه برو روانشناس اول خودت رو کامل کن بعد ب موقعش ی آدم خوب میاد تو زندگیت انشالله

تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی و قضاوتتم نمیکنم فقط از روی تجربه گفتم نظرمو.ب این آسونی ب هیچ پسری دل نبند مخصوصا اونایی ک سنشون کمه.برو کلاس های مختلف درست رو بخون.من اولش از شخصیت سلحان خوشم اومد ولی با بلاهایی ک سرت آورد حسم عوض شد.کسی ک قلیون بکشه ترک نمیکنه همسرمنم میکشه واس همین میگم و اینکه درباره اون دوتازن هم ساده باور نکن مثل من نشی...سر زایمانم برات دعامیکنم هرچی ب صلاحته برات اتفاق بیفته گلم...سنت خیلی کمه برای ازدواج و اینکه پدرمادرت بدت رو نمیخوان موفق باشی

مگ فقط ی دایی نداشتی ک تصادف کرد؟

ن عزیز ۳ تا دایی داشتم

نوشتم ک اوایل دایی کوچیکه تو تصادف فوت شد

گفتم مامانم دلش میخواست من شبیه داداش کوچیکش بشم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
عزیزم امیدوارم ناراحت نشی و قضاوتتم نمیکنم فقط از روی تجربه گفتم نظرمو.ب این آسونی ب هیچ پسری دل نبن ...

همین منم بهم ریخته کرده این پسر اون پسر قبل نیست دو سه ماهه عوض شده تصمیمم اینه بهش بگم یا عوص بشه مثل قبل ک اگ ابم میخواست بخوره به من میگفت و خبر میداد مثل قبل ک نگاه ب کسی نمیکرد و هرجی من اجبارش میکردم میگفت من از خونه بیرون نمیرم رفیق و تفریح من تویی

یا مثل اونموقع ها بشه

یا اینکه منو کنار بزاره چون واقعا نمیتونم برم تو یه زندگی ک روزی هزار بار ارزوی مرگ کنم

واسم دعا کنید اونی بشه ک دلم میخواد توانایی انقدر سختیو ندارم 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
آها بله عزیزم فراموش کردم

اشکال نداره گلم

نازنین الان رابطت با این بی دین و ایمونی که اسمشو گذاشته سید چجوریه هنوز میخوادت چون ۵ سال زمان کمی ...

چندتا پارت اخرشو بزارم امشب میفهمید

اما تصمیمم اینه واقعا هرچه زودتر ب صورت جدی باهاش حرف بزنم من نمیتونم اینطوری ادامه بدم ک روزی صدبار دارم میمیرم و زنده میشم همین الان تو حموم باز جنون بهم دست داده بود تو سر خودم میزدم نمیدونم داره ج بلایی سرم میاد ولی میدونم اگ قراره جدا بشیم بهتره همین الان راهشو ازم جدا کنه

باهاش حرف میزنم یا مثل قبل تر بشه ک واسه ایدابانو هم توضیح دادم یا اینکه منو ول کنه

عزیزم گذاشتی لایکم کن منتظرماااا

چشم شب میزارم اگ بشه

من دیشب ازساعت ۱۰نشستم پای تاپیکت تا۵صبح لطفابقیشم بذارگلم

قزبونت بشم ممنون از نگاهت و وقتی ک برام میزاری چشم چندتا پارت کوتاه مونده امشب میزارم و تموم میکنم

همین منم بهم ریخته کرده این پسر اون پسر قبل نیست دو سه ماهه عوض شده تصمیمم اینه بهش بگم یا عوص بشه م ...

آره عزیزم حتما تکلیفت رو باهاش روشن کن.تو دنیای امروز دروغ و دورویی خیلی زیاد شده.خدایی نکرده نری تو ی زندگی ک آخرش مثل خیلی از ماها بشه ک همش دروغ باشه و خیانت.حتما پسش ی روانشناس برو برای این تیغ زدن هات

چندتا پارت اخرشو بزارم امشب میفهمید اما تصمیمم اینه واقعا هرچه زودتر ب صورت جدی باهاش حرف بزنم م ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی اون دیگه اون ادم سابق نمیشه دلیل دارم که میگم حسمم بهم میگه این سید سابق نیست زده به در بی خیالی زده به در کثافت کاری زده به در دل شکوندن زده به دل خیانت از نازنین تو لیاقتت بیشتر از این حرفایه

منم با این دوستمون موافقم عزیزم.متاسفانه فکر میکنم سبحان عاشقت نبوده و فقط چون اجازه میدادی بیاد خون ...

من دو سه سال اول نمیزاشتم بیاد پیشم فقط این دوسال ک جدا شدیم اینطوریه اما اصلا ی همچین پسری نیست اینو مطمئنم چون از اول خیلی راحت میتونست سو استفاده ‌کنه اما نکرد

الان من فقط نگرانیم این اخلاقای جدیدش شده ک دو سه ماهه تغییرش داده اینم میخوام جدی باهاش حرف بزنم اگ واقعا عاشقم باشه کوتاه میاد

اما اینکه گوشی خاموش میشد رو واقعا مامانش تایید میکرد زنگم ک میزدم میگف خاموشه 

اینم ک گوشی نمیخره یکم ب خاطر خودمه خانوادش میگن دوباره پول برا گوشی نده پولاتو جمع کن طلا بخر

خودشم میگه اینطوری شاید تو بیشتر ب درسات برسی و تمرکزتو بزاری رو کنکورت

اما الان واقعا من هیچ تمرکزی ندارم

من دو سه سال اول نمیزاشتم بیاد پیشم فقط این دوسال ک جدا شدیم اینطوریه اما اصلا ی همچین پسری نیست این ...

نمیدونم واقعا خودت بهتر میدونی عزیزم...انشالله هرچی ب صلاحته همون بشه ولی حسم نسبت بهش خوب نیست.ب نظرم خودتم بهتره فعلا درس بخونی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز