2821
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 30986 بازدید | 628 پست
عزیزم اگه ادامش را گذاشتی لایک کن

چشم گلم شب میزارم اگ بشه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقیه داستان لطفا !!

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
و ی چی دیگه برات متاسفم ک بیوگرافیت دعا واسه اما زمان هست اما کسی رو که سید اولاد پیغمبره و احترامش ...

قضاوت نکردم و طبق حرف ها و نوشته ی خودت حرف زدم....

دلت رو به اون پسر خوش نکن چون سرش با خیلیا گرمه و این عشق نیست.بعدا به حرفم میرسی و افسوس میخوری که عمرت رو هدر دادی بخاطر یه ادمی که ارزش نداشت.بای

گـرگ، گرگ میزاید و گوسـفند،گوسفند..   فقط انـسان است که گاهی گـرگ میزاید و گاهی گوسـفند . . .

ما کی باشیم که بخواهیم کسی را قضاوت کنیم هیچ کس از اعمال کسی خبر نداره وقرار نیست کسی را هم بخاطر گناه دیگری مجازات کرد اما این را می دانم رحمت وبخشش خداوند خیلی بیشتر از دید بندهاش هست هرگز از درگاه خدا نا امید نباش 

ما کی باشیم که بخواهیم کسی را قضاوت کنیم هیچ کس از اعمال کسی خبر نداره وقرار نیست کسی را هم بخاطر گن ...

مرسی از نظر محترمانتون

ان‌شاءالله خدا ب دلتون ارامش و خوشی اعطا کنه

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
بقیه داستان لطفا !!

شب میزارم و لایکتون میکنم البته اخرش معلوم نیست چون خودمم هنوز سر درگم هستم ان‌شاءالله ک خدا ی پایان خوب رقم بزنه و منم براتون بنویسم

منم لایک کن مشتاق ادامشم

چشم گلم البته اخه تهش ک معلوم نیست چی میشه ب دعاهای شما بستگی داره

انشالله عزیزم مشکلت حل میشه و با هم در کنار هم زندگی میکنید

ان‌شاءالله با دعای خیر شما

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز