2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟؟؟

138 بازدید | 18 پست

همش در حال غصه خوردن زندگی خواهربرادرمم

همش بفکر اینم نکنه بیراهه برن

اهل محدود کردن و دخالت نیستما فقط خودخوری میکنم 

بااینکه میگم خودمم این راهارو رفتم و فلان باز دلم اروم نمیشه...

خسته شدم از این حجم دل نگرانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی مثل شما بودم ولی الان همه چیز رو به همون صورت که هست رها کردم، به فکر زندگی خودتون باشید و در کنارش اگه برادر یا خواهرتون از شما نظر خواستن کمکشون کنید، آدم به فکر زندگی این و اون یا برادر یا خواهر اش باشه از خودش غافل میشه و زندگیش از هم میپاشه

باید اینو قبول کنی ک اونا تا تجربه نکنن نمیفهمن  میتونی بهشون یبار بگی اما تو مسئولش نیسی

میدونم همش باخودم اینارو میگم ولی من بیشتر از بقیه خانواده متوجه طرز زندگیشونم اینکه باکی میرن باکی میانو اینا

برهمین فکروخیالش همش برمنه

بعضی وقتا میگم ازدواج کنم دوری کنم بعضی وقتام فک میکنم اصلا بااین وضعیت خانوادگی نباید ازدواج کنم م ...

حالا من ازدواج کردم و نگرانشونم تنها دغدغه زندگیم هستن درکت میکنم دست خود آدم نیس

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

من 🥺🥺🥺

یعنی میگم خدایا میشه یه رز فکرم راحت بشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چجوری خلاص شم از این نگرانیا اخه

تنها راهش ورزش کردن تو خونه یا باشگاه، پیاده روی های طولانی وقتی که افکار منفی سراغت میان، مدیتیشن یا یوگا کار کردنه، سرگرم شدن به کار مورد علاقه یا کاری که توش تبهر داری،فیلم نگاه کردن،نمازخوندن و قرآن خوندن و خدا رو یاد کردنه،من همه ی این راهها رو رفتم و یه برنامه ای برای زندگی خودم درست کردم ولی هنوز موفق نشدم ولی حداقلش این بوده از دست افکار منفی و مزاحم و بیهوده که عذابم میدادن راحت شدم و میتونم کنترلشون کنم به روح و جسمم صدمه نزن،قدم بعدی باید خواب شب رو تنظیم کنم و بعدش دنبال یه کار پول درار برم و چرخه ی اقتصادی زندگیم رو بچرخونم که فعلا دارم تنبلی میکنم ولی دارم سعی میکنم درستش کنم.