بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه زمانی مثل شما بودم ولی الان همه چیز رو به همون صورت که هست رها کردم، به فکر زندگی خودتون باشید و در کنارش اگه برادر یا خواهرتون از شما نظر خواستن کمکشون کنید، آدم به فکر زندگی این و اون یا برادر یا خواهر اش باشه از خودش غافل میشه و زندگیش از هم میپاشه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
تنها راهش ورزش کردن تو خونه یا باشگاه، پیاده روی های طولانی وقتی که افکار منفی سراغت میان، مدیتیشن یا یوگا کار کردنه، سرگرم شدن به کار مورد علاقه یا کاری که توش تبهر داری،فیلم نگاه کردن،نمازخوندن و قرآن خوندن و خدا رو یاد کردنه،من همه ی این راهها رو رفتم و یه برنامه ای برای زندگی خودم درست کردم ولی هنوز موفق نشدم ولی حداقلش این بوده از دست افکار منفی و مزاحم و بیهوده که عذابم میدادن راحت شدم و میتونم کنترلشون کنم به روح و جسمم صدمه نزن،قدم بعدی باید خواب شب رو تنظیم کنم و بعدش دنبال یه کار پول درار برم و چرخه ی اقتصادی زندگیم رو بچرخونم که فعلا دارم تنبلی میکنم ولی دارم سعی میکنم درستش کنم.