2777
2789

فکر نکنم برگرده  اونایی ک عمل کردن راضی هستن یه خانمی همین نی نی سایت گفت ۱۲ سال قبل عمل کرده برنگشته ....اگ برگرده فکر نکنم بشه عمل کنی

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به دستگاهی ک باهاش عمل کردی داره مثلا prk میشه

وای نه من میخوام عمل کنم استرس گرفتم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
فکر نکنم برگرده  اونایی ک عمل کردن راضی هستن یه خانمی همین نی نی سایت گفت ۱۲ سال قبل عمل کرده ب ...

ما یکی از آشناهامون ۱۵ سال پیش عمل کرده، اما ضعیفیش برگشته

البته خب اون موقع دستگاه ها اینقدر پیشرفته نبود، الان احتمال برگشت خیلی خیلی کمتر شده

از چی استرس گرفتی    

از اینکه اون همه سختی بکشم و لیزر کنم ضعیفی چشمام بخواد برگرده

ما یکی از آشناهامون ۱۵ سال پیش عمل کرده، اما ضعیفیش برگشته البته خب اون موقع دستگاه ها اینقدر پیشرف ...

باز خوب ۱۵ سال بعد از عمل برگشته 

باز خوب ۱۵ سال بعد از عمل برگشته 

نه ۱۵ سال بعد نه،تقریبا ۴ سال بعد عملش برگشت

شما نگران نباش، الان با ۱۵ سال پیش خیلی فرق کرده، تو حوزه چشم پزشکی و تجهیزات و دستگاه ها قطعا خیلی پیشرفت کردیم. من خودمم کمتر کسی رو دیدم که این عمل رو در حال حاضر انجام داده باشه و دوباره برگرده. 

نه ۱۵ سال بعد نه،تقریبا ۴ سال بعد عملش برگشت شما نگران نباش، الان با ۱۵ سال پیش خیلی فرق کرده، تو ح ...

ان شاالله خیره من نوبت گرفتم بدم ببینم ک شماره چشم ثابت شده یا نه

عزيزم شما عمل كردي؟

سلام عزیزم من نه والا  بهم گفتن بعد از آخرین زایمان باشه بهتره چون من بچه اولم رو هم طبیعی آوردم 

عزيزم شما عمل كردي؟

مبگن زایمان طبیعی برا بعد عمل چشم زیاد خوب نیس حالا یه وقت دکتر کردم آخر هفته قرار برم اگ نکته خاصی بود میام بهت خبرش میدم