kimiakurd مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 226 عنوان کنکور ۱۴۰۲ 76 بازدید | 4 پست کیا برا کنکور ۱۴۰۱ شاگرد اریان حیدری و یا ملاک پور بودن ؟ میشه بگید چطوره روششون بین این دوتا موندم روشای اریان شنیدم جواب نمیده 1401/05/14 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 آدمایی مثل آریان و ... فقط باید بدونی چه مبحثی رو باهاشون بخونی،همه مباحث رو نمیشه از یک استاد خوند،و بله بعضی جاها جواب نمیده و سخت جواب میده 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
kimiakurd مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 226 آدمایی مثل آریان و ... فقط باید بدونی چه مبحثی رو باهاشون بخونی،همه مباحث رو نمیشه از یک استاد خوند، ... شما شاگرد حیدری بودید ؟ خوب من صفر صفرم دیگه باید با یه استاد شروع کنم از اول تا اخر باهاش پیش برم نمیدونم کدوم بهتره فقط اینکه دبیری میخوام باهاش بتونم حداقل ۷۰ بزنم البته اگه سوالای کنکور استاندارد باشن
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 شما شاگرد حیدری بودید ؟ خوب من صفر صفرم دیگه باید با یه استاد شروع کنم از اول تا اخر باهاش پی ... بله بودماما به نظر من نمیتونی این درصد باهاش بزنیاوایل فکر میکنی همرو بلدی اما اینحوری نیستبعضی مباحث مثل تابع رو خیلی خوب درس میدهسعی کن روش های کتاب رو هم بخونیمن به شخصه مثلثات رو که انقدر تعریف میکرد نپسندیدم 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
kimiakurd مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 226 بله بودم اما به نظر من نمیتونی این درصد باهاش بزنی اوایل فکر میکنی همرو بلدی اما اینحوری نیست بع ... بنظرتون ملاک پور میتونم بزنم انقدر ؟یکی دوجلسه از ملاکپور دیدم تدریسش بنظرم خوبه ولی حجم خیلی زیادی رو تو یه جلسه میگه حس میگنم کشش ندارم