2777
2789

آدمایی مثل آریان و ... فقط باید بدونی چه مبحثی رو باهاشون بخونی،همه مباحث رو نمیشه از یک استاد خوند،و بله بعضی جاها جواب نمیده و سخت جواب میده

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
آدمایی مثل آریان و ... فقط باید بدونی چه مبحثی رو باهاشون بخونی،همه مباحث رو نمیشه از یک استاد خوند، ...

شما شاگرد حیدری بودید ؟ 

خوب من صفر صفرم دیگه باید با یه استاد شروع کنم از اول تا اخر باهاش پیش برم 

نمیدونم کدوم بهتره 

فقط اینکه دبیری میخوام باهاش بتونم حداقل ۷۰ بزنم البته اگه سوالای کنکور استاندارد باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما شاگرد حیدری بودید ؟  خوب من صفر صفرم دیگه باید با یه استاد شروع کنم از اول تا اخر باهاش پی ...

بله بودم

اما به نظر من نمیتونی این درصد باهاش بزنی

اوایل فکر می‌کنی همرو بلدی اما اینحوری نیست

بعضی مباحث مثل تابع رو خیلی خوب درس میده

سعی کن روش های کتاب رو هم بخونی

من به شخصه مثلثات رو که انقدر تعریف میکرد نپسندیدم

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بله بودم اما به نظر من نمیتونی این درصد باهاش بزنی اوایل فکر می‌کنی همرو بلدی اما اینحوری نیست بع ...

بنظرتون ملاک پور میتونم بزنم انقدر ؟

یکی دوجلسه از ملاکپور دیدم تدریسش بنظرم خوبه ولی حجم خیلی زیادی رو تو یه جلسه میگه حس میگنم کشش ندارم