2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کاری کردی که خوشحالش کردی روحش شاد

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
نمیدونم گوگل کن خواب اموات.شاید دلیل خوشحالیش باشه شایدم برعکس باشه ناراحت باشه.واسش خیرات بدین.هرچی ...

آره ی شب خوابش دیدم ما خوابیدیم داره پتو میده رومون ،ولی توی بیداری حس کردم یکی داره پتو میده روم وقتی پاشدم دیدم کسی نیس

صابرکاظمی🖤

آرع واس چهلمش آش خیرات کردم خودم پختم ،حدودا ۳۰۰تا بودش

ازت راضیه مادر ..خدا ازت راضی باشه 💓💓💓💓

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
۵۰ سالتونه؟عزیزم ماشالله سالم باشید سایتون بالسره خانواده باش

بله فدات گل دخترم