2777
2789
عنوان

این چیه تو بالکنمون درومده😑😁

336 بازدید | 12 پست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندونه

ای خدااااا😍😍😍😍من که نکاشتمش از آب کولر کم کم تغذیه کرده بزرگ شده

بنظرت میوه هم میاره؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ای خدااااا😍😍😍😍من که نکاشتمش از آب کولر کم کم تغذیه کرده بزرگ شده بنظرت میوه هم میاره؟؟؟ 

عزیزممم بهش برس گناه داره

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

قدرت خدارو ببین چجور از لای سنگ رشد کرده😍

اره والا منم یمدت تو فکرش بوذم امروز اومدم سفره رو بتکونم دیدم کم کم داره میرسه به بالکن طبقه پایینی کشیدم اوردمش بالا گفتم بپرسم چیع که بهش برسم

یکی نشسته هندونه  خورده هستش توف کرده 😂

همسایه بالاییمون همش آشغالای بالکنشو میریزه توبالکن ما چه جارو میکنه چه سفره میتکونه چه میشوره کثیفیارو میریزه

دگ منم یمدت بیخیالم بالکنمو تمیز نمیکنم و نمیشورم چون اون خانومو بارها بهش تذکر دادم و براش مهم نیست اینم احتمالا لا به لای آشغالای اون ریخته و رشد کرده البته شناور کولرمون خرابه با آبی کع از کولر میریزه آبیاری شده😂

همسایه بالاییمون همش آشغالای بالکنشو میریزه توبالکن ما چه جارو میکنه چه سفره میتکونه چه میشوره کثیفی ...

عزیزم شناور و درست کنید زیرشم سطل بزارید به طبقه پایین نم نده 

بالایی هم فرهنگ نداشتش و داره نشون میده 

کلا تو اپارتمان نشینی نباید تذکر داد چون بدتر میکنن نمیدونم چه مرضی هست دارن فکر میکنن همه سهمشونو خوردن اینام باید بخورن!!! 

عزیزم شناور و درست کنید زیرشم سطل بزارید به طبقه پایین نم نده  بالایی هم فرهنگ نداشتش و داره ن ...

نه حواسمون هست همونجا وامیستیم تا اب که پر بشه آبو قطع میکنیم ولی یموقع ازمون در بره هم اونقد نمیریزه قطره های کم