2777
2789
عنوان

کنکوریها :)

295 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبین

صبح جمعتون بخیر😍

اولین تاپیک منه کنکوری😅

من امسال کنکور انسانی دادم و الان نتایج اومده و دانشگاه فرهنگیان که میخاستم مجاز نشدم🤦

الان موندم انتخاب رشته کنم دانشگاه ملی روزانه برم یا صبر کنم سال بعد دوباره کنکور بدم 

اگه انتخاب رشته کنم ملی برم سال بعد میتونم دوباره کنکور بدم و فرهنگیان قبول شم از ملی انصراف بدم؟!

خیلی دو دل و نگرانم😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور بعدی دی عه همین امساله دیگه. اگه انتخاب رشته کنی و بری یک سال محروم میشی از کنکور دادن 

الان صد در صدی شده که دی کنکور برگزار میشه؟!

جدن یعنی انتخاب رشته کنم محروم میشم🤦

الان صد در صدی شده که دی کنکور برگزار میشه؟! جدن یعنی انتخاب رشته کنم محروم میشم🤦

من تویه پیجی خوندم که این قانون برداشته شده ولی خیلی تحقیق کن چون حیفه اگه محروم بشی.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
به نظر من بمون تلاشتو بکن فرهنگیان بیاری داداش منم سال اول نشد سال دوم با تراز ۸۱۰۰ دبیری قبول شد.ر ...

راستش من امسال نزدیک کنکور به شدت مریض شدم و با حال نامساعد رفتم سر جلسه و خب برای همین توقع یه رتبه خوب رو هم نداشتم اما تربیت معلم فرهنگیان رو خیلی دوست دارم و از طرفی هم میترسم قبول نشم چون همه میگن سال اول بهترین نتیجه است و این حرفا 

داداش شما سال دوم چجور و چقد خوند کلاسی چیزی هم رفت

من تویه پیجی خوندم که این قانون برداشته شده ولی خیلی تحقیق کن چون حیفه اگه محروم بشی.

اره خودم دلم میسوزه منی ک س سال معدل ۲۰ امسال بخاطر شرایط نشد بخونم و بدون خوندن از دوستام ک کلی کلاس میرفتن رتبه ام بهتر شد و ملی روزانه و بقیه مجاز شدم اما خودم فرهنگیان میخام و میگم امسال بمونم بخونم حتما قبول میشم

راستش من امسال نزدیک کنکور به شدت مریض شدم و با حال نامساعد رفتم سر جلسه و خب برای همین توقع یه رتبه ...

سال اول خیل سفت نگرفت مثلا شاید روزی۴ساعت خوند ترازش شد ۶۶۰۰ فرهنگیان مجاز شد ولی دعوت به مصاحبه نشد

گفت این دفعه سفت میخونم.مدام در حال خوندن بود.کلاس خاصی نرفت.ولی کتاب گاج اینا یادمه خیلی خرید.گوشی تلویزیون همه رو به مدت ۱سال کنار گذاشت درس های تراز آور بزن نت که چیا هست اونارو بیشتر کار کرد.زبانو کلا نه خوند نه زد..خلاص با بهترین رتبه و بهترین تراز قبول شد دبیری.محل خدمتشم شهر خودمونه.الان دیگه هم به تفریحش میرسه هم حقوق داره هم خیالش از آینده راحته

اتفاقا سال دوم چون بهتر متوجه شد ایرادش کجاست و چه کتاب هایی بهتره واسش بهتر بود

الان یعنی دی که کنکوره باز بعدش انتخاب رشتس ؟یا باکنکور تیر ادغام میشن؟فقط تخصصیارو باید بخونیم

نمیدونم بخدا بعضیا میگن عمومیا حذف میشه و فقط تخصصیا رو باید بخونیم بازم همش تغییر میدن حرفشون رو

سال اول خیل سفت نگرفت مثلا شاید روزی۴ساعت خوند ترازش شد ۶۶۰۰ فرهنگیان مجاز شد ولی دعوت به مصاحبه نشد ...

اهان رشته داداشتون چی بود؟! 

یعنی منم امیدوار باشم به سال دوم؟! من امسال بدون خوندن ترازم شد ۶۴۹۲ یعنی لب مرز قبولی شد ولی خب مجاز نشدم و خودم فکر میکنم وقتی نخوندم این شده اگه بخونم حتمن میتونم فرهنگیان بیارم

اهان رشته داداشتون چی بود؟!  یعنی منم امیدوار باشم به سال دوم؟! من امسال بدون خوندن ترازم شد ۶ ...

انسانی 

اره داداش منم سال اول ترازش خوب نشد سال دوم خیلی خوب شد

حتما بمون تلاشتو بکن.۱سال عقب بمونی بهتره تا یه عمر حسرت چیزی که میخواستی به دلت باشه.حتما تلاشتو بکن صد در صد سال دیگه معلمی 

انسانی  اره داداش منم سال اول ترازش خوب نشد سال دوم خیلی خوب شد حتما بمون تلاشتو بکن.۱سال عقب ...

آهان امیدوارم حالا مشاور خوب دنبالشم پیدا کنم میرم پیشش بیشتر راهنماییم کنه بازم ممنون عزیزم🧡

به نظر من بمون تلاشتو بکن فرهنگیان بیاری داداش منم سال اول نشد سال دوم با تراز ۸۱۰۰ دبیری قبول شد.ر ...

به نظرتون فضای کاریش تکراری نمیشه؟ 30 سال ادم یه مبحث تکراری رو درس بده 

احساس هم میکنم شغلیه که اصلا جای پیشرفت نداره 

من خودم بچه ها و تعامل با بچه هارو خیلی دوس دارم ولی  میترسم برم معلم شم این دو تا موضوع دلسردم کنه