2777
2789
عنوان

کنکوریها :)

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 21 پست
الان صد در صدی شده که دی کنکور برگزار میشه؟! جدن یعنی انتخاب رشته کنم محروم میشم🤦

نه هیچی رو با اطمینان نمیشه گف و هر لحظه ممکنه همه چی عوض شه. من هرگز فک نمیکردم یهو بیان بگن عمومی حذفه کنکور دو بار در ساله !!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون فضای کاریش تکراری نمیشه؟ 30 سال ادم یه مبحث تکراری رو درس بده  احساس هم میکنم شغلیه ...

نه اگه علاقه داشته باشی واست شیرینه تا تکراری

بعدم دبیری هست هفته ای ۲بار  میره تو دبیرستان تدریس میکنه میاد.بقیه ایام بیکار و تعطیل.کنارشم میتونه یه کار دیگه ای راه بندازه مثلا کافیشاپ یا هرچی

به نظر من راحت ترین شغله خیالتم از استخدامیت و بیمه اینا راحته

اگه روزانه( دولتی رایگان) قبول شید محروم میشید بقیه انواع دانشگاه محرومیت نداره

من از مشاور پرسیدم گفت این قانون مال سال قبل بود که باید تا اسفند از دانشگاه انصراف بدی تا بتونی تو کنکور شرکت کنی

بهم پیشنهاد داد انتخاب رشته کنم و بعد توی شهریور که شرایط کنکور ۱۴۰۲ هم معلوم شد و نتایج اومد تصمیمو بگیرم 

نه هیچی رو با اطمینان نمیشه گف و هر لحظه ممکنه همه چی عوض شه. من هرگز فک نمیکردم یهو بیان بگن عمومی ...

اره واقعا کارشون شده بازی با اینده کلی ادم... 

ی تصمیم نادرست باعث میشه راه برای کنکوریا سخت تر بشه

اما خب کنکور تو دی برگزار بشه برا پشت کنکوریا بهتره

به نظرتون فضای کاریش تکراری نمیشه؟ 30 سال ادم یه مبحث تکراری رو درس بده  احساس هم میکنم شغلیه ...

نه اتفاقن من خودم هم علاقه شدیدی به بچه ها و یاد دادن بهشون دارم وقتی کارتو دوست داشته باشی هیچ وقت برات تکراری نمیشه و حتی میتونی با تغییر روش و بروز شدن اموزشت فضا رو جذاب تر هم کنی کاری که خیلی از معلما متاسفانه انجام نمیدن و دانش اموز از درس فراری میشه

نه اگه علاقه داشته باشی واست شیرینه تا تکراری بعدم دبیری هست هفته ای ۲بار  میره تو دبیرستان تد ...

وای عسل جان دعا کن منم فرهنگیان بتونم برم عجیب این رشته رو دوست دارم اصلا دلم راضی نمیشه ملی برم حس میکنم با علایقم یکی نیس از اول تربیت معلم میخاستم من :( 

برا خانم این کار خیلی خوبه کلن