2777
2789
عنوان

چرا واقعا

174 بازدید | 24 پست

چرا بعضیا تو شد 15..16 سالگی ازدواج میکنن واقعا خوبه?!

بنظر من کم کمش 25 سالگی

من دوستای خودم همه میگن بهترین سن ازدواج 18 هست😐😐 دلیلشونم اینه ک جدیدا مد شده دخترا زود ازدواج میکنن دیگه اونا هم باید روز ازدواج کنن ک نترشن

من ۲۶ هستم میگم زوده ...تازه میخوام درس بخونم شاغل شم ....بعدش دلم تنهایی سفر رفتن میخواد...و لذت بردن از تنهایی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۶ هستم میگم زوده ...تازه میخوام درس بخونم شاغل شم ....بعدش دلم تنهایی سفر رفتن میخواد...و لذت بر ...

دقیققاا  چقد منی تو ...من تا حالا ی بارم سفر تنهایی نرفتن خیلی چیزارو تجربه نکردم

دقیققاا  چقد منی تو ...من تا حالا ی بارم سفر تنهایی نرفتن خیلی چیزارو تجربه نکردم

پس اهمیت نده بقیه دنبال چی هستن حقیقتا من اصلا از چیزایی که بقیه دنبالشن لذت نمیبرن....مثلا از بچه خوشم نمیاد ولی همه دوستای ابتداییم بچه دارن .....من میخوام شاغل شم و الان در شرایط مالی بدی هستم ولی اونا از شوهر پول میگیرن ولی ارزشش رو داره این بی پولی شاید چندین برابر شوهرای اونا من درآمد کسب کنم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

ترش،؟ کی قراره از این کلمات قرون وسطایی استفاده نشه 

دختری که ۱۸ میترسه که دیگه ازدواج نکنه دلیلش اینه هیچ هنری جز،شوهر کردن نداره ..و اون پسری که دختر ۱۸ ساله میگیره از نظر عقلی از نظر من مردود هست 

اگر شما هم جز  شوهر کردن هیچ هدفی نداری و میخوای هرچه زودتر وارد پروسه قرمه سبزی گذاشتن ، پختن و شستن ، مباحث شیرین خواهرشوهر جاری و غیره و درگیری مساُیل پیچیده تر بشی میتونی فکر کنی ازدواج تو ۱۸ سالگی اوکی هست 

من تاحالا ندیدم کسی زود ازدواج کرده باشه مثلا ۱۶ ۱۷  و آدم موفقی در جامعه باشه راستش

هرکسی نظری داره 

طرفای ما مثلا الان دو سه نفری ۲۵,۲۶ سالشونه نه خواستگار دارن نه کسی میخواد شون(می‌دونم نظر عقیده شون پوسیده س ولی دختر و سن پایین میگیرن از سن ۱۶ سالگی تا ۲۲ سالگی 

دیگه بیشتر بشه رو نمیگیرن برینم به تفکر شون 

پس اهمیت نده بقیه دنبال چی هستن حقیقتا من اصلا از چیزایی که بقیه دنبالشن لذت نمیبرن....مثلا از بچه خ ...

ن اصلا حرف بقیه برام مهم نیست ب من چه بقیه چیکار میکنن میخواستم بدونم شما هم همچین ذهنیت دارید

اگه فک کنیم که این دوتا فرد مناسب همدیگن

حداقل تا ۵سال با هم دعوا دارن تا همدیگه رو خوب بشناسن 

بعد از این ۵سال تا بیان یه نفسی تازه کنن مسافرتو خوش گذرونی برن و برای خودشون باشن خانومه شده ۳۲سالش 

مردا هم ۴۰سالش و تازه میخوان بچه بیارن

هرکسی نظری داره  طرفای ما مثلا الان دو سه نفری ۲۵,۲۶ سالشونه نه خواستگار دارن نه کسی میخواد شو ...

واسه همینه که امار طلاق اتقدر وحشتناکه 

همسر من وکیله و میگه اینایی که سن کم ازدواج کردن الان یادشون افتاده جوونی نکردن و افتادن رو دور خیانت و کثافت کاری و همین بلبشو خیانت و طلاق های پشت سرهم واسه اینه . و حقیقتا درستم هست یا دارن جدا میشن یا از سن کم انقدر ترس تو وجودشون هست که جرات طلاق ندارن 

واسه همینه که امار طلاق اتقدر وحشتناکه  همسر من وکیله و میگه اینایی که سن کم ازدواج کردن الان ...

اره خب ادم جوونی نکرده تنهایی نرفته خرید واسه خودش زندگی نکرده یهو میره تو ی زندگی جدید

من خودم ب شخصه خانوادگی ذهنیتمون اینه ک دختر زوذ ازدواج نکنه و درس بخونه و کلا ازادی نظر داشته باشه 

خدارو شکر خانوادمم طورین ک حتی بخوام زود ازدواج کنمم نمیزارن😂🙌

من کارمند دادگستریم متاسفانه مواجه هستیم با جمعیت زیاد مجرد در دهه ۶۰ ..دهه ۷۰وارد پروسه طلاق دوم شدن و دهه ۸۰ که من شک ندارم رو دست همه اینا پامیشن بااین وضعیت ..چندروز پیش یک دختر ۱۳ ساله اومده بود اذن در ازدواج بگیره از دادگاه واسه خواستگار اشک میریختا ..۴ روز دیکه همون میاد واسه طلاق ...جالب اینجاست خواستگار طاقچه بالا هم گذاشته ..ازدواج به موقع درسته ...نه دیر نه زود