2777
2789
عنوان

چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
واسه همینه که امار طلاق اتقدر وحشتناکه  همسر من وکیله و میگه اینایی که سن کم ازدواج کردن الان ...

بله دقیقاً ولی واقعا هرکسی شخصیتی داره 

بخدا نمیگم سن پایین ازدواج کردن خوبه

ولی تو خونواده و اقوام ما از یه سنی به بعد (تو سن پایین) انقد عاقل و بالغ میشن که از یه زن ۳۰ ساله بیشتر میفهمن و متاسفانه کل کارای خونه میفته رو دوش اون دختر بدبخت و خیلی زود تغییر چهره میده و خیلی بزرگتر از سنش معلوم میشه

من خودم شهریور میشه ۱۹ سالم نامزد کردم و نمی‌خوام فعلا عروسی بگیرم چون واقعا انقد خواستگار داشتم منم عاشق شده بودم درسته الآنم میگید سنی ندارم ولی از بچگی تا حالا کسی و نداشتم (خونواده دارم ولی خیلی اخلاق بد و سخت گیر) به این آقایی که عاشقش شدم پناه آوردم تو سخت‌ترین شرایطم وقتی که هیچکس و نداشتم وقتی که همه پشت بقیه رو می‌گرفتن بدترین بلا ها سرم اومد پیشم بود خودم کار میکنم اون موقع پولی نداشتم بیمارستان بودم بعد کارش که حقوق شو دادن اومد پیشم هرچی داشت و نداشت خرج من کرد حالمو خوب کرد و برگشت شهر شون 

ولی کسی که به زور شوهر کنه یا کسی که سنتی ازدواج کنه اونم تو سن پایین صددرصد و مطمئنن کار به خیانت و طلاق کشیده میشه 

هیچوقت نتونستم و درک نکردم که ازدواج سنتی عشق بعدش به وجود بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم من دیرشم زوده

نه بحث اینه هرچی سن میره بالاتر امکان اینکه خودتو متقاعد کنی که یک نفزو بپذیری در زندگیت کم میشه ..و در یک سنی هم دوست داری متاهل باشی هم سخته پذیرشش ..میشه اتفاقی که واسه دهه۶۰ افتاد 

بله دقیقاً ولی واقعا هرکسی شخصیتی داره  بخدا نمیگم سن پایین ازدواج کردن خوبه ولی تو خونوه و ...

حالا سن تو هم بد نیست ولی اڭه عاشق شدی کاری نمیشه مرد گلم خوشبخت بشی

اره موافقم باهات اگر دختراشون اضافیه فقط میخوان دورش کنن از خودشون ب زور اشپزی و خونه داری یادشون میدن م خاستگار میاد بتونن بگن دخترمون این کارو میکنخ اون کارو میکنم

من الان خودم کار خونه بلدم کلا همه غذا هارو هم بلدم ولی ب زور یاد نگرفتم ب خاطر بیماری مادرم مجبور بودم کار های خونه رو بکنم

حالا سن تو هم بد نیست ولی اڭه عاشق شدی کاری نمیشه مرد گلم خوشبخت بشی اره موافقم باهات اگر دختراشون ...

فداتشم ممنون 

بخدا نمیگم خوشگلم ولی انقد خواستگار داشتم تا مجبور شدم بیاد و حداقل انگشتری دستم کنن بقیه ولکن شن

بخدا انگار از سر راه پیدا شون کردن

خاله ی بدبخت خودم رو که شوهر کرد ۱۳ سالش بوده و شوهرش دقیق ۲۰ سال ازش بزرگتر بوده همین خالم دخترش بزرگ شد ۱۵ سالگی شوهرش داد الان دختر خالم ۲۳ سالشه دخترش کلاس اوله

ولی خب متأسفانه اونجوری بچه هاشونو بزرگ میکنن که اگه بشه بالای ۲۲,۲۳ خواستگاری نمیاد میگن حالا ببین چرا شوهر نکرده تا حالا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زنده باشید انشاءالله هرچه زودتر مادرتون شفا پیدا کنه 

چرا واقعا اینقد مهمه برات🤣 دلی جدی دنیا بد شده ادم خوبه رو از اب بده نمیشه تشخیص داد

چقدر اسمون ریسمون میکنی . یا بزار یا نزار.

خودت گفتی بزرگ میزنی . تازه توفکر کن من آدم بدیم که چی؟

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
 چقدر اسمون ریسمون میکنی . یا بزار یا نزار. خودت گفتی بزرگ میزنی . تازه توفکر کن من آدم بدیم ک ...

ببخشید منظور بدی نداشتم

ولی دردسر کشیدم ک میگم

بد گفتم ک عکس خاصی ندارم همش تو ممریمع ک گم شده 

دوست داشتم ی روز عکسمو بزارم شاید ی روز گذاشتم

ببخشید منظور بدی نداشتم ولی دردسر کشیدم ک میگم بد گفتم ک عکس خاصی ندارم همش تو ممریمع ک گم شده&nbs ...

بزک نمیر بهار میاد😂

ندیده میگم نازی خوشبخت بشی عزیز م

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.