2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

389 بازدید | 23 پست

شب همگی بخیر البت دیگه صبح 

بچه هااین شبای عزیزمنم دعاکنید حتی الان ک این تاپیک میخونید ی دعا کنید بانفسای پاکتون بازراضیم فدای تک تکتون برا خبرخوش ک منتظرشم برابازگشت طرفم بیقرارو دلتنگم شه برگرده حالاسوالم اینه...

تاحالاشده خواب ببینید و تعبیرشه.

یامثلاشده خواب ببینید کسی بهتون بگه تواین بُرحه زمانی درس میشه توخواب بهتون بگه بعد توبیداری  درس شده باشه سراون تایم یازودتر؟میشه تعریف کنید بگید ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منتظرم 

دقیقا چند سال پیش ک مجرد بودم خواب دیدم پسر بچه دارم 

وقتی بیدار شدم تا ماه ها دلتنگش بودم 

حسم میگه اون خواب ایندم بود اون بچه بچه من بود

منتظرم البته الان شرایطشو ندارم ولی ی روزی ک صاحل فرزند شدم

میخوام ببینم همونه یا ن 

خیلی دلتنگشم بعد سالها هروقت یادم میوفته انگار ی تیکه از وجودم نیست

خدایا شکرت...🦋

من یه بار خواب دیدم دارم چادر عقد انتخاب می‌کنم با مامانم(مجردم)و مامانم میگفت زود باش یکی رو انتخاب کن یکیشون گلای قرمز داشت چشممو گرفت فرداش مامانم دو تا چادر آورد از زندایی خدا بیامرزم که تازه فوت شده بود🥺اونم چادر عقدش بود یکیش مامانم گفت یکی رو بردار و همونو انتخاب کردم شبیه چادری بود که تو خوابم دیدم 

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂
من یه بار خواب دیدم دارم چادر عقد انتخاب می‌کنم با مامانم(مجردم)و مامانم میگفت زود باش یکی رو انتخاب ...

چقدعالی عزیزم الهی ک خوشبخت بشی..حالامن ی خواب دیدم بهت بگم میتونی تعبیرش بگی خوب یان امیدی هس

واقعا  پس یعنی خواب تعبیرمیشه

آره گلم

یا  اگه تو گذشته کسی بهم خبری رو نگه یادروغ بگه من تو خواب میبینم

(مثلا باردار بودن زنداییم که سقط کرده بود و به هیشکی نگفته بود رو تو خواب دیدم و بهش گفتم اونم تعجب کرده بود که من از کجا فهمیده بودم)

این فقط یک نمونه اش بود

البته به خواب هم بستگی داره

و خواب با توجه به اتفاقات پیرامون ما ،ما میبینیم

و ممکنه تعبیر بشه 

آره گلم یا  اگه تو گذشته کسی بهم خبری رو نگه یادروغ بگه من تو خواب میبینم (مثلا باردار بودن ز ...

ببین من طرفم حدود یک ماه خورده رفته خیلی توفکرشم و شده شبابیشترش گریه کردم ک فقط برگرده عشقش مث سابق شه گفت بخاطربینیت عمل کردی برام غریبه شدی دوسه روزپیش خواب دیدم تو ی جمعیم شب بود ی پسریم بودکنار ی پیرمردگفتن ف.ال میگیره منم رفتم پیشش ک برام بگیره اولش ترسیدم نکنه ناامیدم کنه یا طلسم و دعاکنه بهم گفت روبرگ سفید نوشته بود یکی دوتادکرو سوره..سوره رویادم نیس دقیق و گفت این ذکرارو بگو بااین سوره روبخون تا۴۰روزدرس میشه نگران نباش ..حالادیشب طرفم پیام دادگفت ازدواج توسرم نیس بعد یک ماه چن روز پیام داد فک نکن ب چیزی ولی من هنوزامیددارم ۴۰روزنشده تازه شروع کردم ذکرارو کفتم..

اینک رفته بودجرایهواومد و اینارو گفت ک چی بشه بازحصورش اعلام کرداینکه رفته بود و سردشده بود من ته دلم امید ک سر۴۰روزدرس میشه و برمیگرده بنظرت امکانش هس باتوجه ب ذکرای خدای قرانی

ببین من طرفم حدود یک ماه خورده رفته خیلی توفکرشم و شده شبابیشترش گریه کردم ک فقط برگرده عشقش مث سابق ...

گلم حتما براش مهمی که پیام میده

یه حسی بهم گفت شما بهم میرسین

گلم تا ۴۰ روز صبر کن چون خواب ها از طرف خدا هست و خدا بهت گفته تا ۴۰ روز صبر کنی

و اینکه یه فا..ل حافظ هم بگیر (از نظر من واقعیت رو خیلی خوب تشخیص میده)

اگه رابطه تون خوب نشد برو پیش دعانویس سید(پیش طلسم نویس و اینا هیچوقت نرو) و بهش بگو یه دعا بنویسه دعا های سید ها خیلی زود اجابت میشه

ولی حتما تا ۴۰ روز صبر کن و قرآن و صلوات زیاد بخون

و یه حسی بهم گفت از کارش پشیمون میشه و برمیگرده پیشت

گلم حتما براش مهمی که پیام میده یه حسی بهم گفت شما بهم میرسین گلم تا ۴۰ روز صبر کن چون خواب ها از ...

چقدتوخوبی تنهاشما و ی نفردیگه بهم حس ارامش داد الهی هرچی ازخدامیخای بهت بده دورت بگردم این مدت همش میخاستم برم پیش فالگیردقیقا شبی ک این خوابودیدم بابدن پاک کامل خوابیدم و خوابودیدم و خواستم برم پیش فالگیر ک این خوابودیدم و پشیمون شدم..توروخداچجوراین حسوکردی چیشد ب این نتیجه رسیدی...اگ برم پیش سید دعای چی کنم قربونت برم