2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 23 پست
چقدتوخوبی تنهاشما و ی نفردیگه بهم حس ارامش داد الهی هرچی ازخدامیخای بهت بده دورت بگردم این مدت همش م ...

قوربونت گلم

گلم از ته دلم این حس بهم اومد که شما بهم میرسین ( به سختی این حس رو تجربه میکنم)

قوربونت عزیزدلم

گلم برو پیش یه سید و بهش بگو دعای بازگشت معشوق بنویسه اونم از روی قرآن مینویسه و کاملا تایید شده توسط پیامبرا هست

گلم پیش فالگیر نرو چون یا چرت و پرت میگن یا مثل طلسم چی ها با اجنه ارتباط دارن

فال حافظ بهترین گزینه هست و من به شخصه خیلی بهش اعتقاد دارم

انشالله که بهم برسین و بهترین ها واستون اتفاق بیافته

الان نماز صبح میخوام بخونم بهتون حتما دعا میکنم❤❤❤

قوربونت گلم گلم از ته دلم این حس بهم اومد که شما بهم میرسین ( به سختی این حس رو تجربه میکنم) قوربو ...

والاسید ک باقدان دعاکنه نمیشناسم دورت بگردم..اسمم زهره س حتماحتمابرام دعاکن فداتشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب ها همیشه الهی نیست،گاهی خواب نقشه شیطانه اینو میتونید از سخن علما هم پیدا کنید. 

ممنون میشم برای مادر شدنم دعا کنید🌸به برکت صلوات بر محمد و آل محمد؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

خوندم عزیزم،یه حدیث اگه اشتباه نکنم در مورد یکی از یارای امام صادق(علیه السلام)در این مورد هست که بر اساس خوابی ک میبینه از فرشته ها،از امام رو برمیگردونه اما آقا تعبیر میکنن که این خواب شیطانی بوده که در قالب الهی در اومده. مراقب خودت باش ان شاءالله که به خیر بگذره،خدا به زندگیت سر و سامون بده

ممنون میشم برای مادر شدنم دعا کنید🌸به برکت صلوات بر محمد و آل محمد؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
خوندم عزیزم،یه حدیث اگه اشتباه نکنم در مورد یکی از یارای امام صادق(علیه السلام)در این مورد هست که بر ...

قربونت برم ولی من هرخواب خوبی دیدم ب خوب تعبیرشده هرخواب بدم دیدم ب بد ولی خب خواب ی نوع علائم و هشدار..و ذکر و سوره قرانی هیچوقت نمیشه بگی نمادشیطانی و قالب اینچیراس من امیدم بخداس فدات شم شمام دعام کن