2777
2789
چه جالب 😄 معمولا خانواده دختر میگن باید سریع عقد کرد و نامزدی زیاد نیاید طول بکشه ! حالا برعکس شد ...

اون از من هول تر بود انگار    از یه طرف ننه اش میگفت پسر من الان وقت ازدواج اش نیست  از یه طرف هم که این جوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اخرشم نفهمیدم اون اصلا به من احساسی داشت ؟

چی بگم والا ..

ولی از من میشنوی با احساست تصمیم نگیر..

قشنگ بشین یه دوتا چارتا کن ، همه ی جوانب رو بسنج ، نقات منفی و مثبت رو سبک سنگین کن و بعد تصمیم بگیر..

چون حرف یه عمر زندگیه🙂

موفق باشی التماس دعا

اسی دستی دستی خودتو نندازی از چاله توی چاه عمیق بعد بگی چیشد نمیدونم یهو خودمو جلوی سفره عقد دیدم...

حدقل ۳ الی ۴ سال دوستیتون زمان میبره تا همو بشناسید 

از الانم شرط بذار ک امنیت مالی و شغلی داشته باشه و بتونه مستقل بشه

حق تحصیل و اشتغال برای خودت بگیر 

و بگو امضای محضری باید بدی 

هی نگو عاشق شدم و فلان شدم و ....

چون سن هر دو هم کمه یکم بیشتر فکر کن 

بذار بعد از دانشگاه ازدواج کن 

بگو تا درسمون تموم نشه و شما نری سربازی نمیتونیم ازدواج کنیم 

شرایط مالی شما و پسره هم ک زمین تا آسمانه با چیزایی ک تعریف کردی 

پس توی انتخابت بیشتر فکر کن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اسی دستی دستی خودتو نندازی از چاله توی چاه عمیق بعد بگی چیشد نمیدونم یهو خودمو جلوی سفره عقد دیدم... ...

بابای منم بهش جواب منفی داد اونم سریع زد منو بلاک کرد ولی بعد چند روز از بلاکی درآورد  الان چند وقته از بلاکی در آورده  استوری های منو هم نگاه میکنه   چرا شماره ی منو پاک نمی کنه؟ با وجود اینکه جواب منفی شنید 

اسی دستی دستی خودتو نندازی از چاله توی چاه عمیق بعد بگی چیشد نمیدونم یهو خودمو جلوی سفره عقد دیدم... ...

من خیر سرم بچه پولدار هستم  خودم آپارتمان به نام خودم دارم  بعد اون میخواد من با ننه و بابای اون توی یه خونه زندگی کنم و بشم کلفت ننه اش

به خدا منم همین رو میخواستم که ۳ یا ۴ سال صبر کنم اون آتیشش تند بود 

بابای منم بهش جواب منفی داد اونم سریع زد منو بلاک کرد ولی بعد چند روز از بلاکی درآورد  الان چند ...

پس بیخیالش بشو این شوهر بشو نیس

از این آدمای لوس و نونور و بچه مامانیه 

این وضعیت و پول و  ثروت شمارو دیده دندون تیز کرده وگرنه بجای بلاک کردن میگفت میرم تلاش میکنم و بهترینشو برات فراهم میکنم ایشون جنبه ی ن شنیدن ندارن ک بلاک کرده 

واسه اینکه بفهمی ته قضیه چیه بگو پدرم گفته تا خونه نگیری ازدواج رو دورش خط بکش بگو میخوای چیکار کنی آیا خانوادت حامی و پشتیبانت هستن؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
به خدا منم همین رو میخواستم که ۳ یا ۴ سال صبر کنم اون آتیشش تند بود 

آتیش تند زود میخوابه

همینطور ک از گذشته ها گفتن تب تند زود میبره

تازه بعد از اینکه جواب منفی شنید به بابای من پیام داد گفت دختر شما از من خواستگاری کرد  من شیفته دختر شما نیستم  بعد هم از پیام های من که بهش گفته بودم دوست دارم اسکرین شات گرفته بود فرستاد برای بابام

با اینکه اون هیچی نداره ، شکاک و مغرور است ، نامردی کرد که پیام های منو فرستاد برای بابام ، حالا خدایی بابام از گل نازک تر بهم نگفت  شاید هر بابای دیگه ای جای بابای من بود منو دعوا میکرد ولی بابام هیچی بهم نگفت ، یعنی این نامرد با خودش فکر نکرد اگه یهو بابای من عصبانی میشد و یه بلایی سر من می آورد چی ؟

اما نمیدونم چرا فکرش از سرم بیرون نمیره؟  با اینکه نزدیک یک ماه از شب خواستگاری ام که شبیه شب شام غریبان بود میگذره