2777
2789
با اینکه اون هیچی نداره ، شکاک و مغرور است ، نامردی کرد که پیام های منو فرستاد برای بابام ، حالا خدا ...

این ویژگی خانوماس کلا همینجوری حتی اگه دوست ساده هم داشته باشی که اونم دختر باشه بعد که ازش جدا میشی اصلا یادت نمیره خیلی بده اما احساساته دیگه

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم چرا صبر  و تحمل نداشت که ۳ یا ۴ سال صبر کنیم

احتمالا ترسیده بره سربازی تو ولش کنی

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

عزیزم به نظرم این آدم سمی و مزخرف رو کلا از زندگیت بلاک کن طرف تکلیف خودش با خودش معلوم نیست 

نشسته دو دوتا چهارتا کرده دیده بچه پولداری یه تیری تو تاریکی انداخته گفته شاید بگیره که گرفت حالا می‌خواد یه جوری تورو راضی کنه تا همه ارث و میراثت رو بچاپه 

بنداز بیرون این تحفه رو کلی پسر دیگه تو زندگیت وارد میشن هزاربار از این بهتر 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
عزیزم به نظرم این آدم سمی و مزخرف رو کلا از زندگیت بلاک کن طرف تکلیف خودش با خودش معلوم نیست  ...

اون اصلا نمیدونست وضع مالی ما خیلی خوبه تا اینکه شب خواستگاری فهمید   یه دفعه ۱۸۰ درجه رفتارش عوض شد نمیدونم حسودی اس شد  جا خورد  نمیدونم

تازه بعدش هم که باید کار پیدا کنه ، خونه هم که نداره ، وضع مالی شون هم زیاد جالب نیست ولی وضع مالی م ...

به نظر من خودتو بدبخت نکن. این پسر معلومه خیلی وارده. اول از زیر زبون شما کشیده که بهش حس دارید یانه و فهمیده که بلعععه دوستش دارید و بعدم گفته شرایط ازدواج نداره. خب ایشون که شرایط ازدواج نداره چرا با شما می خواد آشنا بشه؟