2777
2789
من فک میکنم چون تازه عمل کردی هنوز به قیافه ی جدیدت عادت نکردی و تحت تاثیر حرفای بقیه قرار گرفتی، ه ...

توروقران من ۶ ماهه عمل کردم کلن ی جوری شدم انگار صورتمک وانت له کرده چشام ابروهام عوض شده هر کی میبینه میگه خراب کردی قیافتو اولت خوشگل بودی الان ابن چ قیافه ای ساختی دماغمم سربالا شده سوراخاشم سر بالا میاد پایین توروخدا؟کی جا میوفته دماغ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروقران من ۶ ماهه عمل کردم کلن ی جوری شدم انگار صورتمک وانت له کرده چشام ابروهام عوض شده هر کی میبی ...

بله عزیزم این حست بخاطر حرف اطرافیانه،

از این به بعد در مقابل حرفاشون کر باش،من همه ی این چیزایی که گفتی رو تجربه کردم خیلی خیلی بدتر،طرف روزای اول که عمل کرده بودم منو دید روشو کرد اون ور و به حالت چندش نگام کرد،

الان همه اون خاطرات اومد جلو چشمم،

به مرور که گذشت متوجه شدم نه تنها بد نشده قیافه م بلکه خیلی خیلی قشنگتر شدم،

اصولا یه سال طول میکشه بینی فرم اصلی خودش رو نشون بده،باید صبور باشی ،انقدم دهن بین نباش عزیزم،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

ن دیگ حس هیچی نیست مرده شدم مرده متحرک صورتم اولا کشیده بود بعد عمل کوچیک و گرد چشام درشت شده 

وااااا خب صورت گرد قشنگ تر از کشیده هست که مال من یکم کشیده اس بدم میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله عزیزم این حست بخاطر حرف اطرافیانه، از این به بعد در مقابل حرفاشون کر باش،من همه ی این چیزایی که ...

💔💔دقیقا خالم پیش جمع برگشت گفت خودتو از ریخت قیافه انداختی میخاستم بیایم خاستگاری برا پسر خالت از اون ورم مامانم گفت راحت شدی خودتو شبیه میت کردی بابام پاشد گفت ابرو نزاشتی واسم گفت شب ک میخابی اسید میریزم تو هم خلاص منم از همه طرف تو فشارم همش ب خودکشی فکر میکنم 

گرد کجا قشنگه انگار توپ چسبوندن

وا برعگس من صورت گرد و توپر دوست دارم دلم میخواد برم ژل بزنم چون گونه ندارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
💔💔دقیقا خالم پیش جمع برگشت گفت خودتو از ریخت قیافه انداختی میخاستم بیایم خاستگاری برا پسر خالت از ...

اصلا به این حرفا توجه نکن،خاله ت نمیاد خواستگاری خیلی ببخشید به جهنم که نمیاد،

خانواده ت پشتت نیستن دقیقا عین من،من بینیمو عمل کردم بابام گفت بیای خونه پاهاتو میشکنم😭من تجربه ی خوبی از رفتار اطرافیانم ندارم سر عمل بینیم و بسیار تحت فشار روحی و روانی قرار گرفتم،مخصوصا ده سال پیش که انقد باب نبود،من اولین نفر تو کل فامیل بودم که بینیمو عمل کردم،

اما همه حرفارو تحمل کردم و شدم یه ادم قوی،تا یه جایی دیگه حرفاشون و زخم زبوناشون اذیتم نکرد،الانم اگه صد بار به گذشته برگردم بازم بینیم رو جراحی میکنم چون خیلی عالی تر شدم،

قوی باش دختر،هر چند همه چی تو ذهنت هک میشه اما یه روزی با یاداوریشون به خودت افتخار میکنی چقد محکم بودی،

نزار با حرفاشون از کاری که کردی پشیمونت کنن،تو الان بینیت رو عمل کردی و هیچ جوره به قبل برنمیگردی پس حداقل خودت پشت خودت وایسا،

شوهرم میاد نگران نباش و غصه ی این یه مورد رو نخور تو رو خدا،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...