بچه ها بعد محرم و صفر عروسی خواهرمه خودمم 25 سالمه مجردم نمیدونم برای لباس چیکار کنم قدمم کوتاهه محجبه هم هستم یعنی یه مدل بلند و آستین بلند میخوام موهامم تا پایین کمرمه به نظرتون لباس آماده بگیرم یا بدوزم؟ اصلا به نظرتون خوب میشه؟ موهامو چیکار کنم؟
برا موهات توربان مزون و ست با لباست تهیه کفش پاشنه بلند خب قدت رو بلند نشون میده،،،یه پیرهن پوشیده و بلند بخر
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس به نظرتون با قد کوتاهم لباس بلند پوشیده خوب میشه؟
اره اگه چاق نیستی ،،،اگه تپل هستی ،،کت ،شلوار تنت کن از این کارشده ها
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.