2777
2789
عنوان

عروسی

175 بازدید | 12 پست

بچه ها بعد محرم و صفر عروسی خواهرمه خودمم 25 سالمه مجردم نمیدونم برای لباس چیکار کنم قدمم کوتاهه محجبه هم هستم یعنی یه مدل بلند و آستین بلند میخوام موهامم تا پایین کمرمه به نظرتون لباس آماده بگیرم یا بدوزم؟ اصلا به نظرتون خوب میشه؟ موهامو چیکار کنم؟ 

برا موهات توربان مزون و ست با لباست تهیه کفش پاشنه بلند خب قدت رو بلند نشون میده،،،یه پیرهن پوشیده و بلند بخر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه لباست پوشیده باشه موهات نیمه باز باشه بهتره ولی اگه لباست بازه موهات باید باز باشه 

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

مگه عروسی مختلطه؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
برا موهات توربان مزون و ست با لباست تهیه کفش پاشنه بلند خب قدت رو بلند نشون میده،،،یه پیرهن پوشیده و ...

پس به نظرتون با قد کوتاهم لباس بلند پوشیده خوب میشه؟ 

نه مختلط نیست برای راحتی خودم میخوام پوشیده بگیرم ☹️ بنظرتون باز بگیرم حالا هر وقت داماد اومد مانتو ...

اها خب پس هرچیزی که میبینی بهت قشنگه بپوش بعد اگه دیدی خیلی بازه یا لخته مانتو یا شالی که بزرگ باشه بنداز روی موهات و لباست

پس به نظرتون با قد کوتاهم لباس بلند پوشیده خوب میشه؟ 

اره اگه چاق نیستی ،،،اگه تپل هستی ،،کت ،شلوار تنت کن از این کارشده ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.