2777
2789
عنوان

بنظرتون خاستگارم قبلا ازدواج کرده؟

5697 بازدید | 135 پست

ما سه سال پیش از طریق دوستم آشنا شدیم و قصدمون ازدواج بود بعد یکسال بنابر دلایلی رابطمون از جانب من تموم شد ولی این پسره ول کن نبود ،جلو درمون اومد با بابام حرف زد کلی پیام داد 

وقتی دید من دیگه واقعا نمیخوام بیخیال شد  اون موقع سنم کم بود تحت تاثیر حرف دختر خاله ام بودم 

بعد عید باز پیام داد قرار شد همو ببینیم ، رفتم دیدمش دیدم خیلی فرق کرده و اخلاقش اون ادم سابق نیست 

برای همین گفتم نمیتونیم باهم باشیم، اونم عکس چندتا کادو ک برای عروس میبرن فرستاد و گفت من ازدواج کردم

بعد این قضیه عکس چندین بار تو اینستا پیج فیک درست کرد و پیام داد گفت دوست دارم و...

منم نشستم فکرامو کردم دیدم وقتی دوستم داره و شرایط مالیش خوبه بهتره بهش فرصت بدم برای همین اوکی دادم و قرار شد هم دیگه رو ببینیم 

ولی گفتم بزار به دوستم که میشد خانم دوست اون بگم که آشتی کردیم 

بهش گفتم ک دختره گفت این اقا ازدواج کرده!!قبل عید عقد کرده 

دختره خیلی نشونی داد ، گفت حتی ماه پیش برای این آقا نامزده تولد گرفته بود منم به برادر زاده این اقا تو اینستا پیام دادم ولی اون ج نداد

به خودش گفتم به کلی انکار کرد ، گفت چون زمانی ک تو قهر کردی من حالم خیلی بود به دوستم و خانومش گفتم که اگر تو پیام دادی اینحوری بگن ، و اینو راست میگه ک‌حالش بد بود بهش گفتم ز شناسنامه ات فیلم بفرست و فرستاد و صفحه ازدواج خالی بود!

گفت خانوادم یکیو پسندیده بودن ولی بعد تو هیچ کسو نتونستم بپذیرم 

منم باور کردم حرفشو چند بار بیرون رفتیم هیچ رفتار مشکوکی نداشت تااینکه امروز قرار بود بریم بیرون 

صبح دیدم برادر زادش بعد یک ماه ج داده ازش پرسیدم فلانی ک عموته متاهله یا نه گفت اره نامزده و عقد کرده 

قرار رو کنسل کردم و به خود این اقاام گفتم ک برادر زادت هم میگه تو زن داری ، بازم میزنه زیرش و میگه اونا خبر ندارن من گفتم ک اون دختررو نمیخوام

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهله احتمالا  نميشه اخه همه دروغ بگن او راست اما بازم نميدونم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اخر متاهل شد یا نشد😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
@گلیooo   @رویا7875   بیاید نطر بدید

بهش بگو شناسنامشو بیاره ببینی

اگه نیاورد یا المثنی اورد بدون زن داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست