2777
2789
عنوان

هلیکوباکتری

668 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها توروخدا بیاین،من چند روزی سوزش روی معده دارم و اینکه حالت تهوع و بی حالی،دکتر عمومی گفته هلیکوباکتری داری،،اما من ازمایش ندادم 

کیا این باکتری رو داشتن توروخدا جواب بدین علاعمتون چی بود🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردیجات زیاد نمیخوری؟شاید معدت سردی کرده،هلیکوباکتر رو همه تو معدمون داریم وقتی معده سرد میشه رشد و ...

نمیدونم خیلی معده ام میسوزه هرچقدرم قرص رفلاکس معده خوردم بی تاثیر بوده

چجوری تشخیص این بیماری و داد؟ آندوسکوپی یا آزمایش خاصی دادی؟ 

نه الان چندروزه اینجور شدم رفتم گفت نشونه های هلیکوباکتری،اما ماه پیش من اندوسکوپی دادم گفت برگشت اسید معده است🥺اما الان سوزش معده دارم خیلی میسوزه

من داشتم استفراغ و معده درد هم داشتم پدرم در اومد تا خوب شد اونم با چندین سری درمان ....شبا از درد معده تا صبح نمیخوابیدم رفتم پبش دکتر امینی افشار تو پاسداران دارو داد چندین سری خوب شدم 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
من داشتم استفراغ و معده درد هم داشتم پدرم در اومد تا خوب شد اونم با چندین سری درمان ....شبا از درد م ...

میشه بگید علاعمتون چی بود؟؟؟من سوزش سر معده دارم و اینکه بی حالم 

نه الان چندروزه اینجور شدم رفتم گفت نشونه های هلیکوباکتری،اما ماه پیش من اندوسکوپی دادم گفت برگشت اس ...

عین منی،همون ریفلاکسه،الکی نرو داروی هلیکو بگیری چون ثابت شده درمان هلیکو خودش باعث تشدید ریفلاکس میشه

عین منی،همون ریفلاکسه،الکی نرو داروی هلیکو بگیری چون ثابت شده درمان هلیکو خودش باعث تشدید ریفلاکس می ...

اخه الان تا دوشنبه همه جا بسته است پس چیکار کنم😞😞😞😞

میشه بگید علاعمتون چی بود؟؟؟من سوزش سر معده دارم و اینکه بی حالم 

بو بد دهان و بعد معده درد مثل ورم معده و ریفلاکس و بعد شدید شد که اون اواخر استفراغ میکردم

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️