2777
2789
عنوان

هلیکوباکتری

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 29 پست
ازمایش دادی؟؟؟

بله سه بار چون به این سادگیا از بین نمیرفت بعد از هر دوره دارو تست میدادم ببینم از بین رفته یا نه دفعه چهارم از بین رفت تست خون بود و تنفسی 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه الان چندروزه اینجور شدم رفتم گفت نشونه های هلیکوباکتری،اما ماه پیش من اندوسکوپی دادم گفت برگشت اس ...

تهرانی؟ یه دکتر بهت معرفی کنم با همون جواب آندوسکوپی میری پیشش؟‌ مثل آب رو آتیش خوبت میکنه. 

آزمایش دادین فهمیدین هلیکوئه؟الان چند وقته دارو خوردین؟کامل خوب شدین؟

اره با ازمایش ....الان هفت ساله خوب شدم کامل ولی اون مدت انقدر دارو انتی بیوتیک خوردم پدرم دراومد 

اره با ازمایش ....الان هفت ساله خوب شدم کامل ولی اون مدت انقدر دارو انتی بیوتیک خوردم پدرم دراومد&nb ...

الان دکتر عمومی این تشخیص رو داده فردا قراره ازمایش بدم تازه

من سر صبح که پا میشم با اوق زدن و بی حالی بعدم سوزش معده شدید دارم

برید دکتر حتما...شبا هم شام کم بخورید و اینکه از طب سنتی و دمنوش ها و ماست پروبیوتیک هم کمک بگیرید برای ریشه ک کردن میکروب معده سیر هم خوبه 

برید دکتر حتما...شبا هم شام کم بخورید و اینکه از طب سنتی و دمنوش ها و ماست پروبیوتیک هم کمک بگیرید ب ...

چون صبح تازه میخوام ازمایش بدم اومدم اینجا پرسیدم خیلی اخه سوزش معده و لرز دارم