2789
عنوان

وای درد دارم😭😭

109 بازدید | 8 پست

دو روز از موعدم گذشت خیلی منتظر و امیدوار بودم ولی الان دردای پریودی گرفتم باز ای خداااااا 😭😭💔💔💔💔 تورو خدا دعا کنید پریود نشم دارم افسرده میشم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزيزم اينهمه منفي فكر نكن و اميدوار باش،

منو خواهرشوهرم اتفاقا وقتيكه حامله بوديم همين دردارو داشتيم تا سه ماه اول!

خواهرشوهرمم ميگفت منم درد داشتم عين درد پريودي ولي حامله بودم..

منم همينطور حالا من ماهِ اول حاملگيم پريود هم شدم😄

ان شاءالله كه يه بچه خوشگل و سالم هرچه زودتر خدا بزاره بغلت جانم🥺❤️

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

ان شالله به حق این شبها نه ماه دیگه نینیتو سالم بغل کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من درد داشتم مثل پریودی تو بارداری قبلم اما پریود نشدم

من ۱۱ یا ۱۲ ام باید پریود میشدم نشدم ۹ ام یکم درد و حالتای پریودی گرفتم دیگه تموم شد ولی بیبی چکا منفی میشد تا الان که دردم شدید شد😭 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
عزيزم اينهمه منفي فكر نكن و اميدوار باش، منو خواهرشوهرم اتفاقا وقتيكه حامله بوديم همين دردارو داشتي ...

مررسی عزیزم الهی آمییین🥺🤍💔

من ۱۱ یا ۱۲ ام باید پریود میشدم نشدم ۹ ام یکم درد و حالتای پریودی گرفتم دیگه تموم شد ولی بیبی چکا من ...

مال من بی بی چکم بعد از ۵دقه هاله کم رنگی انداخت البته شب بی بی زدم اما دو روز بعد صبحش که زدم پررنگ شد