2777
2789
عنوان

زود گوشی جواب دادن

178 بازدید | 14 پست

سلام من بایه اقایی سه ساله تو رابطم خوشبختانه گوش شیطون کر رابطمون خیلی خوبه ولی من یه ایراد بزرگ دارم اونم اینه که تا باهام تماس میگیره یا پیام میده زود گوشیو جواب میدم نمیتونم صبر کنم چن دیقه هول میشم نمیخوام منتظرش بزارم ولی دیگه نمیخوام اینجوری باشم میخوام یکم منتظرش بزارم چیکار کنم???ممنون ازراهنماییتون عزیزای دلم 

مگه به مشکلی خوردید؟:/

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...

وقتی میگی رابطمون خیلی خوبه پس دیگه این کارا چیه واقعا؟

من خودم همش یه ساله که با آقایی در ارتباطم.

ولی این حرفا رو نداریم.

چون صمیمیت باید ایجاد شه.

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشمم خورد به پستات چه رُند ۲۲۲

😂😂😂👊

دیر جواب بده گوشیتو راه حل دیگه ای به ذهنم نرسید

مرسی خوشگلم واقن کمرم رگ به رگ ازاین جوابت کشتی منو دورت بگردم که اخه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مرسی خوشگلم واقن کمرم رگ به رگ ازاین جوابت کشتی منو دورت بگردم که اخه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

😅😅🤣😅🤣🥰😂خدا نکنه عزیزم.واقعا راه دیگه ای به ذهنم نرسید 

گفتم شاید عصبانی بشی با جوابم .مرسی از برخوردت قشنگت😘😘

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
😅😅🤣😅🤣🥰😂خدا نکنه عزیزم.واقعا راه دیگه ای به ذهنم نرسید  گفتم شاید عصبانی بشی با جوابم .م ...

فداتم که عزیزدلم چراعصبی بشم اخه دلیلی واسه عصبانیت وجود نداره که قربونت برم قشنگم خوشگلم دورت بگردم