سلام من بایه اقایی سه ساله تو رابطم خوشبختانه گوش شیطون کر رابطمون خیلی خوبه ولی من یه ایراد بزرگ دارم اونم اینه که تا باهام تماس میگیره یا پیام میده زود گوشیو جواب میدم نمیتونم صبر کنم چن دیقه هول میشم نمیخوام منتظرش بزارم ولی دیگه نمیخوام اینجوری باشم میخوام یکم منتظرش بزارم چیکار کنم???ممنون ازراهنماییتون عزیزای دلم
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
وقتی میگی رابطمون خیلی خوبه پس دیگه این کارا چیه واقعا؟
من خودم همش یه ساله که با آقایی در ارتباطم.
ولی این حرفا رو نداریم.
چون صمیمیت باید ایجاد شه.
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.