و بخوام بفهمم نطفم مثل خودم مشکل مادر زادی نداره و خامل ژن معیوب نیست میشه از راه ازمایش قبل بارداری فهمید؟؟ شوهرم سالمه خودم ویلچریم مادر زادی .... کسی اطلاع داره؟
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سلام عزیزم با یک سری غربالگری های مخصوص و تخصصی میشه فهمید منتها هزینه زیاد دارن اگه ...
سلام خدارو شکر خیالم راحت شد
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
باید از دکتر بپرسی... اینجا الان همه از خودت و چگونگی ازدواجت میپرسن🤷
پرسیدم اما دنبالش نرفتم فعلا. فقط خواستم ببینم کسی مشابه این شرایط رفته ....
پرسیدم اما دنبالش نرفتم فعلا. فقط خواستم ببینم کسی مشابه این شرایط رفته ....
یه فامیل ما بیماری ام اس داره ولی راه میره اما بسختی !
یه دستاشم جون نداره ولی سه تا بچه ی سالم داره که آخریش ۶ ماهشه....
مریضیش هم از قبل عروسیش داشت و همینجور بود اما بچه هاش سالمن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️