2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو با سهمیه ۲۵درصدی به راحتی میتونی تربیت معلم قبول بشی و اگه تجربی باشی رشته های خیلی بهتر

رشته من تجربی بود .فرهنگیان هم تو تجربی خیلی سخته در بیای رتبت باید زیر ۶هزار بیاد.بعدشم سهمیه اونقدر تأثیر نداره.قبلا بود تاثیرش اما الان فقط رتبه رو الکی میبره بالا اما تو انتخاب رشته آدم در نمیاد

رشته من تجربی بود .فرهنگیان هم تو تجربی خیلی سخته در بیای رتبت باید زیر ۶هزار بیاد.بعدشم سهمیه اونقد ...

من خودم ۲سال کنکور تجربی دادم با ۹۰۰۰ و ۱۰۰۰۰منطقه دو هم از دوستام بودن فرهنگیان بیارن و اینکه دیگه خدایی سهمیه ۲۵درصد رتبه رو زیر و رو میکنه دوست من با ۱۷۰۰۰منطقه دندانپزشکی میخونه

شما این رشته خوندی؟  

بله دانشجو ام 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
ریاضی اینا داره؟کار عمل داره؟

در کل 4 واحد آمار داره

اگه دروس عملی منظورته اینا کار با سیستم و ایناس 

کارورزی هم داره 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️