خانما من سهمیه دارم ۲۵درصد ب بالا و میخوام علوم تربیتی بخونم تو دانشگاه آزاد و به معلمی خیلی علاقه دارم .حوصله اینم ندارم بشینم باز کنکور نگا کنم ،الان فرصت دارم برم و ثبت نام کنم
لطفا کسایی ک خوندن و اطلاع دارن منو راهنمایی کنن بابت درس هاش ک چطوره و بازار کاریش و استخدام..🙏
احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل میرود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻♀️🕳️
بزارکارش فقط برای اموزش پرورش خوبه میترسم ازمون استخدامی رو بردارن اونوقت چیکار کنم
نمیدونم والا من خودمم دانشجو ام تا فارغ التحصیلی خدا میدونه چی میشه
احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل میرود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻♀️🕳️