2777
2789
عنوان

بلاگری یعنی چی؟

1810 بازدید | 22 پست

برای پیجهای بالای فالو دارن میگن بلاگر . الان جاریم میگه من بلاگرم😑😑 منم گفتم مبارکت

۳۵۰ تا فالو داره میشه بلاگر؟ برام‌فقط سوال شد 

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکم ادا مدا درمیارن وقتی تعداد فالورا زیاد شد تبلیغ میکنن  

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

آرزو بر جوانان عیب نیس

من ۱۰ هزار تا فالور دارم پس منم بلاگرم دیگه 😂

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

در واقع به کسی که هیچ سوادی رو یاد نگرفته میگن بلاگر 

پس چیز خوبی نیست 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

😂😂😂 ن باو بلاگر نیستن ک 

کلا بلاگری باید محتوای جالب داشته باشی تا تعداد فالورهات بره بالا تعداد بازدید از پیج 

حدودا از ۲۰ کا ب بالا میتونه بلاگر باشه البته اگه تمام ۲۰ کا فالور واقعی باشه 

۳۵۰ تا که خوبه ، خواهر شوهرم با صدتا فالوور سرجمع ۲۰ تا هم لایک نمیخوره پستاش ادعای بلاگری داره😐

گناه دارن به خدا .‌من کنارش فقط میگم انشالله موفق باشید .‌به نظرم کسی که بلاگر واقعی هم هست خیلی شلوغ آبرومندی نیست . همه چی ب پول نیست 

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜