2777
2789

ژنتیک، کلومفین

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ژنی باشه خودشم از طرف زن

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
ژنتیک اگه تو خانواده مادریت بچه دو قلو باشه احتمال اینکه تو هم ژنش رو داشته باشی زیاده و سن بالا &n ...

آخه تو خانواده مادری من کسی دوقلو نیست ولی تو خانواده پدری که بابام خودش دوقلو بده من و خواهرم هم دوقلو شدیم

مشکلات ناباروری استفاده از داروها تحریک تخمک گذاری مثل کلومیفن که برا من دلیلش این بود البته تو خانواده مادریم هم سابقه دوقلو زایی بود .آی وی اف.روز دوازده پری سنو واژینال بده ببین چندتا فولیکول بالغ داری اگر بیشتر یکی باشه احتمال دوقلو زایی هست

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره