2777
2789
اخه خانوما ی اشنایی داریم بدون اینک کسی تو فامیل دوقلو داشته باشن دوقلو باردار شد اما خب سقط شد بعد ...

شاید ای وی اف کرده 

با ای وی اف میشه حتی اگه ژنش رو هم نداشته باشی میتونی دو قلو باردار شی و جنسیتش رو هم خودت تعیین کنی ولی بدیش اینکه همسان نمیشن

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ای وی اف کرده  با ای وی اف میشه حتی اگه ژنش رو هم نداشته باشی میتونی دو قلو باردار شی و ج ...

چرا بدی خوبیش اینه همسان نمیشن بدترین نوع بارداری با ریسک بسیار بالا دوقلو همسان هست چون کیسه اب یکیه و جفت هم یکیه اکثرا دچار مشکلات خونرسانی میشن .من دوقلووناهمسان داشتم تو بارداری دکترا دق مرگم کردن اینقد مشکلات برام ردیف کردن و هر سنوم میکردن خدا کمک کنه به اونی که همسان داره

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

شاید ای وی اف کرده  با ای وی اف میشه حتی اگه ژنش رو هم نداشته باشی میتونی دو قلو باردار شی و ج ...

ن ناخواسته بادار شده بود خودش بچه نمیخواست کم سن بود فک کنم ۱۵ یا ۱۶سالش بود

الان من بچه هوای برادرم دوقلوین...عروس داداشمم چون وقت پیش زایمان کرد دوقلو....یعنی ممکنه منم پس دوقلو باردار بشم

ازمن به تو نصیحت☺اونی ک یک بار تنهات گذاشته,,,بازم تنهات میزاره,,,اونی ک یک بار بهت خیانت کرده ,..بازم بهت خیانت میکنه,,,اونی ک یکبار رفیق نیمه راه شده,,,بازم وسط راه رهات میکنه,,,اونی ک رفته دیگ رفته 😐درو روش ببند ونزار با زندگیت بازی کنه😏😏😏دیگ هیچ وقت بهش اعتماد نکن هیچ وقت☺✌
نه عزیز دکترا میگن ژن دو قلو زایی فقط از مادر میرسه

نه اینطور نیست توی خانواده پدرم چند تا دوقلو ی همسان داریم ولی توی خانواده مادرم اینا اصلا دوقلو غیر همسان هم نداریم 

منم دوقلو میخام😐ولی ن خانواده شوهرم ن خانواده خودم اصن دوقلو ندارن😐ولی من میخام 

پیش دکترم بریم نمیشه کاریش کرد ؟

شده باران بزند بر بدن پنجره‌ات ناگهان بغض بیفتد به تن حنجره‌ات :))))🚶🏻‍♀️

الان من بچهایه داداشم دوقلوین چند وقت پیش عروس داداشمم دوقلو زایمان کرد. .الان ممکنه منم دوقلو بارداربشم

ازمن به تو نصیحت☺اونی ک یک بار تنهات گذاشته,,,بازم تنهات میزاره,,,اونی ک یک بار بهت خیانت کرده ,..بازم بهت خیانت میکنه,,,اونی ک یکبار رفیق نیمه راه شده,,,بازم وسط راه رهات میکنه,,,اونی ک رفته دیگ رفته 😐درو روش ببند ونزار با زندگیت بازی کنه😏😏😏دیگ هیچ وقت بهش اعتماد نکن هیچ وقت☺✌
الان من بچهایه داداشم دوقلوین چند وقت پیش عروس داداشمم دوقلو زایمان کرد. .الان ممکنه منم دوقلو باردا ...

شاید زن دا داشت ژنو داره اونوقت نه 

ولی اگه تو خانوادت همچین چیزی هست آره احتمالش هست ولی کم

شاید زن دا داشت ژنو داره اونوقت نه  ولی اگه تو خانوادت همچین چیزی هست آره احتمالش هست ولی کم

اره دیگ بچهایه داداشمن