2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی

6048 بازدید | 25 پست

سلام بچها کسی درباره رشته بهداشت عمومی چیزی میدونه؟؟بازار کار ودرامدش چقدره؟؟اگه استخدام رسمی بشی چقدر میه درامد؟؟از اطرافیانتون کسی بوده که این رشته بخونه؟؟؟

نرو اصلااا استخدامت نمیکنن

تو این سایت خیلی دیدم ناراضی بودن چون امید به استخدام داشتن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اره اما در امد نداره دانشگاه ملي درس خونده بيكاره

بايد دوباره ازمون شركت كنه ايا قبول بشه نشخ

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایه حقوقش۵،۶ تومن با سابقه کار بیشتر میش 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

خواهرم بهداشت محیط خونده الآن طرحه حقوقش ۷ تومنه کارشم بدون دردسر و راحته فقط پشت میز نشینیه هر از گاهیم میرن نمونه آب و بهداشت مغازه هارو چک میکنن 

البته به من میگه برو بهداشت عمومی چون کارش از اینم راحت تره عملا فقط پشت میز نشینیه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

من تازه فارغ التحصیل شدم کار نداره مگر ازمون استخدامی باشه با دولت حدید اونم امیدی نیست چون تموم سهمیه دارهای طرحی و شرکتی رو تبدیل وضعیت و استخدام کردن😐

استخدامی هم هر چندسال بزارن هر شهرم یکی دونفر

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خواهرم بهداشت محیط خونده الآن طرحه حقوقش ۷ تومنه کارشم بدون دردسر و راحته فقط پشت میز نشینیه هر از گ ...

طرح دوساله بعدش چی میخواد بکنه وقتی اتمام طرح براش زدن؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

استخدامشم بستگی به بند پ داره مثل تمام رشته های دیگه حتی اگه پرستارم باشی برای اینکه استخدام یه بیمارستان خوب بشی باید پشتیبان خوبی داشته باشی اما از اونجایی که رشته های بهداشت کم متقاضین بازار استخدامشون خوبه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
طرح دوساله بعدش چی میخواد بکنه وقتی اتمام طرح براش زدن؟

دارن تبدیل وضعیتش میکنن بهش خورده البته خودش میخواد برا ارشد بره تهران دو دله

ینی بازارش خوبه؟؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ینی چی بهش خورده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ینی بازارش خوبه؟؟

آره خوبه چون کم متقاضیه فعلا من اطرافم بهداشت خونده ی بیکار ندیدم چون اکثرا کسی بهداشت نمیخونه اونایی هم که خوندن اکثرا شاغلن یا شاغل میشن ، تبدیل وضعیت چند سال یه بار میاد اونا هم هی طرحشون تمدید میکنن تا بهشون بخوره

ینی چی بهش خورده

یعنی الآن که آخرای طرحشه دارن تبدیل وضعیت میکنن و خوب موقع اس چون طرحش نصفه نیمه نیست و مدارکش کامله

خب پس چی برم؟؟نظرتون درباره هوشیری یا اتاق عمل چیه؟؟

دوست عزیز تمام رشته ها به جز پرستاری بازار کارشون یکیه گفتم که فقط باید بند پ خوب کار کنه یا شانست خوب باشه تا به محض اتمام طرح استخدامت کنن ما هوشبری داشتیم چند سال بیکار بود تا استخدام شد