2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ظهر دوباره میرم ولی مطمنن جواب نمیده 

بخور بزار، دمنوش چای کوهی و آویشن دم کن بخور آب نمک قرقره کن،اگه سرفه داری دیفن هیدرامین قرقره کن، مایعات گرم و زیاااددد، سوپ  و استراحت

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بخور بزار، دمنوش چای کوهی و آویشن دم کن بخور آب نمک قرقره کن،اگه سرفه داری دیفن هیدرامین قرقره کن، م ...

خدا شاهده همه ی اینا رو انجام دادم ولی انگار نه انگار از چشمام انگار اتیش میاد بیرون تازه از همه بدتر اینکه خونه خودمون هم نیستم خالمم نمیزاره برگردم خونمون میگه همین جا باید باشی ماهم گرفتیم ولی من معذبم 😔😔😔

خدا شاهده همه ی اینا رو انجام دادم ولی انگار نه انگار از چشمام انگار اتیش میاد بیرون تازه از همه بدت ...

عیب نداره، ببین طول میکشه بعضی خوب مثل تو دیرتر ویروس میره بیرون از بدنشون..همونجا بمون که تنها نباشی

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

عیب نداره، ببین طول میکشه بعضی خوب مثل تو دیرتر ویروس میره بیرون از بدنشون..همونجا بمون که تنها نباش ...

اره دیگه موندم دکترم رفتم 4 تا آمپول برام زد با یکی سرم تبم خیلی بالا بود 39.5بود با فشار 9 اصلا ی حالی دارم دیدنی