عقدم با نامزدم دیشب دعوامون شد شبکار بود زنگ زدم بهش حس کردم بخاطر خستگیه کارش دنبال بهونس رو من خالی کنه عاخه از هر حرف من یچی در میاورد جبهه میگرفت اخرم سر تیشرت کوتاه زیر مانتو جلو باز ک اصن من نپوشیدم فق پریشب حرفشو زدم دعوا گرفت ک چرا این حرفو زدی تو خودت عقل داری میدونی من از چی خوشم میاد از چی بدم میاد چرا میپرسی ک من عذاب وجدان بگیرم ک انگار داری زوری یکاریو میکنی اخرم دعوامون شد گوشیو قط کرد بهش گفتم تو فق موقع رابطه با من مهربونی حالا درصورتی ک اینجوری نیس فق از رو اعصبانیت گفتم تو یکی از پیاماش گف من هروقت ب تو پیام دادم دعوامون شد اگ دوس داشتی فردا خودت پیام بده نمیدونم حالا پیام بدم یا ندم🥲
بده معذرت خواهی هم بکن....بی احترامی کردی غرورش هم شکسته...وقتی میدونی خستست باید درک کنی محبت کنی...مرد ها با محبت رام میشن
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
براش بنویس...سلام عزیزم ...بابت دیشب ببخشید من دلم برات. تنگ شده بود ساعت ها منتظرت بودم وقتی اومدی هی بهانه گرفتی دلم ازت گرفت از رو عصابنیت اونطور گفتم..تهشم یه ابراز علاقه کن و تمام دیگه هیچی نگو
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱