2777
2789

دوست صمیمیم که از بچگی باهم بودیم خیلییی عوض شده شایدم بگم عوضی شده بهتره 

همش داره با افراد مختلف دوس میشه با همشون هم تا جاهای زیادی پیش میره دیگه نمیتونم اینجا واضح بگم خودتون میفهمید  در عرض یه سال با چهار نفر دوس میشه و هی کات میکنه 

سیگاری شده ، بد دهن شده وسط خیابون یهو بلند فحش میده  ، من خودم چادریم اصلا با کسی دوس نبودم تا حالا این رفتارا واسم سخته خیلی با هم خوب بودیم ولی این اواخر به حدی رفتاراش بد شده وقتی باهم میریم بیرون احساس میکنم ابرو منو داره مییره ، تو این یکی دوسال خیلی عوض شد هرچی حرف میزنم فایده نداره یه خواهر داره ۱۰ سال از خودش بزرگتره اونم هیچی نمیگه و میخنده به کاراش و میگه تفریحه دیگه ، خودشم میگه اینا جوونی کردنه و تو سختگیری  من دوسش دارم خیلییی زیاد ولی تحمل رفتاراش خیلی سختمه میترسم یه روز به منم اسیب بزنه چیکار کنم موندم واقعا از یطرف از بچگی باهم بودیم از یطرف این طوری ، راستی مادرش خیلی سختگیره نمیتونم حرفی بهش بزنم همه چیو بدتر میکنه 

❤️❤️❤️

کات

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میزارمش کنار اما خب ممکنه خودش خسته شه ادم سابق شه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

فاصلمو حفظ کنم بهتره نه ؟ معمولی باشم نه خیلی صمیمی

اره فاصلتو حفظ کن باتوجه به اینکه خودت معتقدی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عزیزم کات کن فکرت درسته به شما هم آسیب میزنه ممکنه دور از جونت اوضاعت مثل اون بشه چند سال دیگه پس قطع رابطه کنی بهتره ب قول همسرم توی یه جعبه نارنگی خوب کافیه یه دونه خراب باشه بقیه رو هم خراب میکنه خودتو نجات بده