2777
2789
عنوان

بنظرتون خودکشی راحشه؟ 🙂🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست

من کاری ندارم ک گناهه و فلان 

فقط یه چیزو بهت میگم خوب گوش کن 

ماهیت زندگی انسان درد و رنجه و انسان باید با وجود همه اینا به سمت جلو حرکت کنه

من نمی دونم وقتی بمیریم چی میشه اما بنظر من 

زندگی به مسئولیتیه که خداوند بهمون داده 

و خودکشی کردن به معنای اینه که از زیر بار این مسئولیت شونه خالی کنیم 

خودکشی اصلا راحت نی  شما بیاید خودکشی کنید اما بعدش زنده بمونید اما اثر خودکشی روتون باشه و زج ...

عزیز من میگی  خودکشی کنم شاید نمیرم قدرمو بدونن؟؟؟تو خودت زجر میکشی اونا قدرتو بدونن ؟؟؟

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تر است

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی و این دیوونه بازیا راه حل هیچی نیست 

والا زیاد داری سخت میگیری من زن متاهل هنوز پدرمادرم تو تک تک کارام دخالت میکنن حتی مهمون که میاد خونم و میره هم دخالت میکنن بعد تو دختر مجرد تو خونه باباتی میخوای هیچ حرفی نزنن هیچ کاریت نداشته باشن 

برو از مادر دلجویی کن دستشو ببوس پاشو ببوس اینا میگذره عزیزم 

اگع نمیری صد در صد فلج میشی...... ریسکشو قبول میکنی؟؟

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
چقد چس میکنی    

الان کله دنیا چصه بابا...   

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
17

دیونه منم گاهی عصبانی که میشم به پسرم که تمام زندگیمه عشقمه عمرمه همه کسمه عاشقشم میگم دوست ندارم میدونم نباید بگم ولی نو عصبانیت میگم خدا شاهده مادرها عاشق بچه هاشون هستن به خودت بیا کم مادرت را ناراحت کن گناه داره دست از گدایی محبت بکش خودتو دوست داشته باش و احترام پدر و مادرت را داشته باش خیلی با تاپیکت غصه رو دلم نشست

برایت خدا را آرزو دارم تا بی نیازترین باشی...
بچه بازی در نیار اینا ک‌ گفتی طبیعیه تو خونواده پیش میاد دیگه همه چی ام ک فراهم میکنن این لباس نخرید ...

عوض اینکه بهتر کنن دارن بدتر میکنن منم فقط میخوام نشونشون بدم این راحش نیست مامان بابام بهم وابستن فقط برای بعدش میترسم یه وقت اونا کاریشون بشه

عزیزم یکم قوی باش  مگه ادم با این چیزا خودکشی میکنه    حالا مشگلتم خیلی مشگل بزرگی نیست ولی چون از اول هر چی خواستی شده الان که بهت یبار مخالفت کردن میخوای خود کشی کنی     واقعا  الان غم دل مادرتو درک کردم   عمرو جوونیشو گزاشته برای شما از خیلی چیزای خودش گذشته تا تو هر وقت هر چی خواستی بخری  حالا تو میخوای قدرتو بدونن تو باید قدر دان اونها باشی     تو هر خونه ای بحث دعوا هست   برو از دل مادرت در بیار

اگع نمیری صد در صد فلج میشی...... ریسکشو قبول میکنی؟؟

مجبورم خانواده ها نگرانن حقم دارن ولی نمیدونن با این محدودیت ها و نگرانی هاشون گند میزنن به زندگی بچه ها 

17

بشین سرجات عقل داشته باش لباسه دیگه کمتر بخری به جایی برنمیخوره این کاراتم بخاطرسنته تواون سن همه اونجورین 

مسخره بازیا چیه بیچاره مامان بابا دیر میفهمی که هیچکی حتی خودت قد اونا خوبیتو نمیخوان.  براخودت درس میخونی منت هم سرشون میزاری که قدرشناسم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مجبورم خانواده ها نگرانن حقم دارن ولی نمیدونن با این محدودیت ها و نگرانی هاشون گند میزنن به زندگی بچ ...

بنظرم اول از همه بشین مفصل باهاشون صحبت کن... رک هم باش تعارفارو بزار کنار.... مثلا میگم.. بهشون بگو شما الان هستین و بخاطر جامعه نمیذارین رفت و امد داشته باشم... پس فردا خدایی نکرده مرگه دیگه... شما نبودین.. من میمونمو یه جامعه... باید بلد باشم چجوری زندگی کنم یا نه؟؟ منو مثه یه پرنده که وقت پروازشه توی قفس نندازین..بهش بال پریدن بدین... بجایه محدود کردن همرام باشین...... البته خوبه مثلا داری میری جایی بهشون خبر بدی... با سوالاشونم سعی کن کنار بیای چون این عادتی نیس که حالا حالاها از سرشون بیوفته...