2777
2789
عنوان

بنظرتون خودکشی راحشه؟ 🙂🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست
عوض اینکه بهتر کنن دارن بدتر میکنن منم فقط میخوام نشونشون بدم این راحش نیست مامان بابام بهم وابستن ف ...

همه اونایی ک خودکشی میکنن فکر میکنن بعدش عزیزتر میشن ولی عزیزم باور کن اینحوری نیست شاید تا چند وقت بعدش نگرانت باشن ولی وقتی به زندگی عادی برگردی تا اخر عمر بهت سرکوفت میزنن و اون کارتو یادت میارن و پیش چشمشون بی ارزش میشی پس سعی کن با رفتار خوب و درخور شأن یه دختر ۱۷ساله با مسائل برخورد کنی تا همیشه تو چشم خانوادت یه دختر عاقل و قوی بنظر بیای اونوقت کم کم اونان ک از تو مشورت میگیرن و روت حساب میکنن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اول از همه بشین مفصل باهاشون صحبت کن... رک هم باش تعارفارو بزار کنار.... مثلا میگم.. بهشون بگو ...

اوهوم درسته ولی من اصلا تاحالا نشستم باهاشون صحبت کنم درک نمیکنن اصلا 

اوهوم درسته ولی من اصلا تاحالا نشستم باهاشون صحبت کنم درک نمیکنن اصلا 

خب مشکل همینه دیگه.. حرف بزن.. 17 سالته دیگه بچه نیستی... عاقلانه حرف بزن... و یه چیزی که جواب میده یجوری حرف بزن که انگار داری هم طرز فکر و خواستتو بیان میکنی..هم از یه طرف عقایدشونو باور داری و درک میکنی... اینجوری نرم میشن.... کم و کم بیرون رفتا که اجازه بدن ببینن طوری نیس خود به خود محدودیتا برداشته میشه

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه