2777
2789
عنوان

اگر آزاد بودی:)))))))))))

127 بازدید | 23 پست

اگر آزاد بودی چیکار میکردی 

معنای آزادی برای هر کس متفاوته طبق خودتون نظر بدین 

فکر کنید محدودیت ها برداشته میشد 

چیکار میکردی ؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

نمیدونم فک نکردم

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال میکردم😂

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

اگر ازادی افکار بود واقعا عالی میشد 

برابری زن و مرد

ارزش های برابر عدالت

محدودیتی نبود

هرکی زندگیشو میکرد طبق خواستش

دنیای قشنگی میشد

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

من به سقف آزادی از نظر داستایوفسکی معتقدم 

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
حال میکردم😂

حال یعنی چیکار؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من به سقف آزادی از نظر داستایوفسکی معتقدم 

بیشتر توضیح بده برای دوستان :)

پیشی نگه میداشتم🦖

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
حال یعنی چیکار؟

همه کار مثلا تنهایی میرفتم بیرون مثلا میرفتم به یه شهر دیگه

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

شاید مدت طولانی بدون خبر دادن  میرفتم جایی برا خودم تنها باشم ...

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
اگر ازادی افکار بود واقعا عالی میشد  برابری زن و مرد ارزش های برابر عدالت محدودیتی نبود هرک ...

گاهی تو زندگیمون فرصت ها و آزادی هایی داریم که آرزوی خیلیاست که ازش استفاده کنن باید از داشته هامون لذت ببریم

ازادی برا من شاغل شدنه 

هر موقع شاغل شدم بعد میتونم بگم ازادم چون دستم تو جیب خودمه و هزینه کردن و تفریح کردن برام‌یعنی ازادی 

اینکه تنها برم سفر، تنها برم مهمونی ، هدف داشته باشم اون موقع با قاطعیت میگم ازادم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗