2777
2789

وای خیلی بده دیوونه ام کرده نه دارویی خوبش میکنه نه چیزای دیگ اونا یی که نمیدونن چیه بگم که از پا درد خیلی خیلی بد تره واقعا عذاب اوره فقط میخوام پامو بکوبم دیوار اصلا قابل توصیف نیس ک بگم چ طوریه. اونایی که ازش رنج میبرن راهکاری دارین واسه خوب شدنش ؟برا من ارثیه. از بچگی. هست

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه سندروما رو دارم 

اینم دارم میدونی چیکار میکنم خوب بشه محکم پام و به یه طرف میکشم یا حالت پرتاب که رگ پام صدا بده اون موقع خوب میشه میدونم کار اشتباهی ولی واقعا اذیت میشم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
الهی عزیزم یعنی پاتون ناخودآگاه تگون میخوره؟

ن عزیزم تکون نمی خوره ولی مجبوری همش بچرخی یا تکونش بدی یا بلند شی تا اون حالت ازار دهنده. کم شه

من شنیدم به خاطر کمبود آهن اینطوری میشه دیگه نمیدونم چقدر درست هست.

اره درسه ولی همش نیست 

بیشتر از اعصاب 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من همه سندروما رو دارم  اینم دارم میدونی چیکار میکنم خوب بشه محکم پام و به یه طرف میکشم یا حال ...

منه بد بخت. هر شب پامو با ی دستمال محکم میبندم اون بکم باعث میشه بهتر شه