2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی مشکل دار

1209 بازدید | 67 پست

سلام. من و همسرم ۶ سال هست ازدواج کردیم. اما به جز چند ماه اول عملا همسر من هیچ نیاز جنسی نداشته. رابطه جنسی اگر بوده معمولا به درخواست من بوده. بارها پیش اومده وسط رابطه جنسی گفته که نمیتونه یا روی مودش نیست یا فکرش مشغوله!! از نظر باقی موارد همسرم مرد خوبی هست. اما خوب این مشکل کوچیکی نیست. توجه کنید لباس ال پوشیدن و فلان خوراکی خوردن و .... هیچ تاثیری نداره. کلا تمایلی نداره. نمیدونم چی کار کنم. من جوونم و عملا زندگی زناشویی ندارم. فرزندی هم ندارم. مشاور هم رفتم اما مشاوره تکی بوده و همسرم با من نیومده و خوب عملا هیچی ! ازش گاهی متنفر میشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا بگو بریم درمان یا طلاق

خوب میدونی نمیدونم چطوری به بقیه بگم دلیلم چی بوده برای طلاق!! خیلی تلاش میکنم برای درمان. اما شروع میکنه به فرافکنی که چقدر ذهنت درگیر این مزخرفات هست و مگه ما بیکاریم و مگه ما بی حیاییم و مگه ما بی خانواده ایم و .......

یا بگو بریم درمان یا طلاق

از ۵سال خونه داری ک بگذره همین بچه دار نشدن هم عامل طلاقه....اگ میدونی واقعا مشکل داره و قابل حل نیست بنظرم طلاق بگیر اگ موقعیت داری وگرنه باید بسوزی و باسازی راه دیگ ای نداره

خوب میدونی نمیدونم چطوری به بقیه بگم دلیلم چی بوده برای طلاق!! خیلی تلاش میکنم برای درمان. اما شروع ...

اصلا اصلا ب بقیه نگو گ مشکلت چی هستش اخه درک و شعور ندارن و هزار حرف پشت سرت میزنن

شاید باورتون نشه عملا یکسال هم من نباشم اوکی هست از نظر جنسی! چیز عجیبیه!

منم شرایط تو رو دارم ولی خب چ کنم من خریت کردم و ب بقیه گفتم مشکلم چیه بغیر از مسخره کردن کار دیگ ای نکردن....من موقعیت ندارم و خانوادم سختگیرن اگ میتونستم تا الان ۱۰۰بار طلاق گرفته بودم ولی افسوس نمیشه....الانم دارم میسوزم و میسازم