2777
2789

من یه مشکل پوستی داشتم عکسش دادم به یه دکتر تو اینستا تو عکسه خیلی بد افتاده بود بهم گفت فلان بیماری بعد من رفتم با یه پیج دیگم رفتم یه عکس دیگشو دادم گفت اصلا هیچ مشکلی نیست 

دکتر حضوری هم رفتم گفتن مشکلی نیست

مشکلمم حل شده خوب شده 

حالا به نظر شما این دکتر انلاین که با یه عکس دیگه گفت فلان بیماری باید رو اعصابم باشه؟! 

من وسواس دارم باید یکی باهام حرف بزنه و راهنمایی کنه چرا با هر عکس دکتره یه چیز متفاوتی گفت

عزیزم اصلاااا ب دکترای اینستا اعتماد نکن، برادر شوهر من به ماه رفت یاد گرفت بعد پیج زد و محصول می‌فروخت همه هم بهش میگفتن دکتر

ولی برای ما از اون محصولا نیاورد گف همش آشغاله اینا تاثیری ندارن

فقط سر مردمو شیره میمالن همشون هم از یه شرکتن حتمااا برو دکتر پوست

ولی ت ندیدی،  اگ واسه همه بد بودم... سعی کردم برا ت خوب باشم:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلاااا ب دکترای اینستا اعتماد نکن، برادر شوهر من به ماه رفت یاد گرفت بعد پیج زد و محصول می‌فر ...

نه من خوب شدم دیگه

این دکتره هم استاد دانشگاه شهید بهشتی بود واسه همین فکر کردم کارش خیلی خوبه اما هر کدوم از عکسا یه نظر متفاوت داد

نه من خوب شدم دیگه این دکتره هم استاد دانشگاه شهید بهشتی بود واسه همین فکر کردم کارش خیلی خوبه اما ...

با عکس ک نمیشه تشخیص داد!!!

ولی ت ندیدی،  اگ واسه همه بد بودم... سعی کردم برا ت خوب باشم:) 
عزیزم خودت داری میگی توی عکس بد افتاده بوده اگه چیزی بود دکتری که حضوری رفتی می‌گفت بهت

اره واقعا تو عکس اصلا شبیه به واقعیت نبود خیلی زودم خوب شد اما همش میگم نکنه تو عکسه واقعیت حالا میذونم وسواس هستا

نه عزیزم خیالت راحت هیچی نبوده تو خوشگل ترینی 

میدونی بگم جریانو راستش من زبونم با چایی سوخت پرز زبونم سفید شد بعد من یکم فشارش دادم خون اومد اما نکندمش ۳ روز بعدم خوب شد کاملا برای دکتره یه عکس فرستادم خودم پرز زبونم داده بودم بلا ترسناک شده بود واقعا حنی خواهرمم گفت این که اون نبود دکتره هم ترسوندم من گفتم دکتر خوب شده چیز بد بود که سه روزه خوب نمیشد حالا دکتر از خدا بیخبر گفت اره خوب نمیشد اما تو کندیش ولی من مطمعنم نکندم مطمعن فقط پوست روش کنده شد خودش خوب شده منم دیدم کلا یک دنده هست و همش بهم میگفت تو کندیش فرضیات الکیت رو نگو فهمیدم از این خودباورا الکیا هست رفتم با دو تا پیج دیگم عکس های بهتر و شبیه تر فرستادم گفت اصلا مشکلی نیست ۲۰ هم دکتر دیگه نوبت گرفتم همه میگفتن مشکلی نیست دکتر حضوری هم گفت منم خوب شده بودم دیگه اما عکس وحشتناک که شبیش نیست نشون هرکی میدادم میترسوندم حالا هم دو سال از این ماجرا میگذره من هیچ مشکلی ندارم اون مشکلم دیگه تکرار نشده حتی خواهرمم با چایی سوخت همینجور شد اما وسواسم انقدر شدید شده سر حرف اون دکتر که دارم روانی میشم جنون گرفتم اصلا منطقی نیستم من مطعنم نکندمش اون اصرار داشت کندیش رفتم با یه پیج دیگه عکس بعد دستکاری نشونش دادم گفت که این مشکلی نیست اگر کندمش پس چطور تو اون عکس دیدش؟

میدونی بگم جریانو راستش من زبونم با چایی سوخت پرز زبونم سفید شد بعد من یکم فشارش دادم خون اومد اما ن ...

عزیرم اون فقط میخواسته الکی با حرفاش اذیتت کنه وبهم بریزت توهیچ مشکلی نداشتی اون اصلا بلد نبود که اینجوری گفته

عزیرم اون فقط میخواسته الکی با حرفاش اذیتت کنه وبهم بریزت توهیچ مشکلی نداشتی اون اصلا بلد نبود که ای ...

اره جدا فقط انگار خواست اذیتم کنه چون که من با عکسا دیگه هم بهش اثبات کردم نکندمش و خوب شده اما گقت چقدر بی دقتی هرچی میگم فرضیات خودتو میگی تشخیص من همینه که گفتم 

جالب ترین نکتش اینه که همون عکسا رو‌ با اکانت دیگم فرستادم نفهمید 😏😏😏فکر کردم چون استاد شهید بهشتی هست خیلی خوبه